Vineri, 29 martie 2024 - 4:14:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Amanda Bynes, fetiţa inocentă a Americii, a fost arestată


8 aprilie 2012

bynesUna dintre cele mai apreciate tinere actriţa din America a fost doboratat de faimă. Amanda Bynes, fosta vedetă a postului Nickelodeon, care i-a cucerit pe toţi în Easy A, a o fost arestată. Se pare că actriţă conducea sub influenţa alcoolului. Amanda a încercat să depăşească o maşină de poliţie, însă s-a grăbit atât de tare încât le-a zgâriat uşile laterale, informează TMZ.com

Actriţa şi-a petrecut seara în spatele gratiilor, după cauţiunea acesteia  a fost stabilită la 5000 de dolari. În poză de arest, actriţă arată diferit de cum o ştiu fanii, după ce aceasta şi-a vopsit părul în roz.
Dimineaţa, Bynes a ieşit din arest, dar era vizibil stânjenită. Aceasta a ieşit cu capul în pământ de ruşine, după ce a văzut câtă presa o aştepta pentru a da o declaraţie. Momentan, actriţă n-a oferit nici un comunicat. Însă  a postat un mesaj pe Twitter: "Trăieşte repede, mori de tânără. Fetele rele ştiu cum să o facă."


Acesta nu este primul incident pe care Amanda Bynes îl are cu forţele de ordine. Papparazzi au mai surprins-o urcându-se la volan destul de ameţită, iar anul trecut actriţă s-a luat la a fugit de la locul faptei, după ce a fost oprită şi amendata pentru că vorbea la mobil în timp ce conducea. Se pare că actriţă de 26 de ani se lupta să nu fie atinsă de partea neagră a celebrităţii, însă în ultima vreme aceasta s-a purtat ciudat şi nu s-a sfiit să apară în ipostaze jenante în public.


Amanda Bynes, născută pe 3 aprilie 1986, în California, a fost una dintre vedetele minune ale americanilor. În 1996, la doar 10 ani, Amanda apărea în serialul "All That". A devenit imediat una dintre preferatele americanilor şi la 13 ani, în 1999 a apărut în propriul ei show, "The Amanda Show",
Însă, talentul ei a fost remarcat de la 7 ani, când apărea în piese de teatru locale, iar câţiva critici din presă au numit-o "senzationala'.
În 2001, toţi adolescenţii din SUA se uitau la ea în "Big Fat Liar', iar la 15 ani era aleasă ca vedetă preferată a tinerilor, obţinând  Nickelodeon Kids' Choice Award.


În 2003 a apărut alături de Colin Firth şi Kelly Preston în "What a Girl Wants", pentru care a primit şi premiul pentru cea mai bună actriţă la cea de-a 17-a ediţie a  KCA Awards.


În 2008, a fost inclusă pe locul 46 în topul celor mai sexy 100 de femei din lume. În iunie 2010, a anunţat pe Twitter că se retrage din lumea filmului, însă a revenit asupra decizie în luna august.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro