Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:13:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hotel de lux subteran cu 19 etaje


3 martie 2013

O lume de lux cu susul în jos: InterContinental Shimao Shanghai Wonderland este denumirea proiectului despre care specialiştii notează că reprezintă “o minunăţie subterană care va revoluţiona viitorul”. Situat la 45 de kilometri de oraşul Shanghai, în districtul Songjiang din China, hotelul va fi construit într-o carieră de piatră, la poalele muntelui Tianmashan, care are 100 de metri adâncime.

Proiectul a fost deja demarat, informaţiile despre el au făcut înconjurul lumii, iar  inaugurarea a fost estimată cel târziu la începutul anului 2015, după cum notează Huffington Post. Investiţia se ridică la aproximativ 555 de milioane de dolari, iar luxosul hotel va avea 380 de camere.

Analiştii pieţei comentează că cei care se vor caza la acest hotel inedit vor plăti cel puţin 320 de dolari pentru o noapte, dublu faţă de preţul cerut de alte hoteluri de lux din China. “Hotelul va fi înconjurat de un parc tematic, cu suprafaţa de 428 de metri pătraţi, cariera de piatră va fi transformată în lac, iar turiştii se vor bucura de servicii de SPA, vor putea practica diverse sporturi si vor avea opţiunea de a lua masa la un restaurant subacvatic”, au declarat dezvoltatorii proiectului.

Designul cladirii poartă semnătura firmei britanice Atkins, cea care s-a ocupat şi de celebrul Burj Khalifa din Dubai.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro