Marţi, 19 martie 2024 - 11:16:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Presa britanică, despre fostul Principe Nicolae: „a cucerit inimile românilor”


18 decembrie 2017

Presa britanică i-a dedicat un articol fostului Principe Nicolae despre care se spune că „a cucerit inimile românilor” după înmormântarea bunicului său, Regele Mihai I al României.

Jurnaliştii de la DailyMail îl descriu pe fostul Principe Nicolae ca fiind „nepotul britanic înstăinat al ultimului monarh al României care a cucerit inimile românilor, după ce a fost alungat de Familia Regală în urma unui scandal sexual”.

Jurnaliştii britanici insistă asupra faptului că în timpul ceremoniilor, „toţi ochii” erau aţintiţi asupra lui Nicholas Medforth-Mill.

Mama sa este cea de-a doua fiică a Regelui Mihai, Principesa Elena a României, care s-a căsătorit cu Robin Medforth-Mills, profesor de geografie la Universitatea Durham.

Fostul Principe Nicolae era pe locul trei în ordinea succesiunii la tron, însă a fost exclus după ce o fostă iubită a declarat că fostul Principe este tatăl copilului său.

DailyMail compară logodna dintre fostul Principe Nicolae şi Alina-Maria Binder, cu cea dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle. În plus aceştia susţin că popularitatea cuplului, care se va căsători anul viitor, „ar forţa rudele să-l reprimească în familie”.

“Nicolae a devenit foarte popular”, a declarat pentru Marlene Eilers Koenig, istoric american care l-a cunoscut pe Regele Mihai.

Jurnaliştii de la DailyMail scriu şi de momentul în care fostul Principe şi-a dorit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte, iar familia sa nu i-a permis.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro