Vineri, 19 aprilie 2024 - 1:04:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Record de fani pentru Papa Francisc pe Instagram


21 martie 2016

Papa Francisc şi-a lansat sâmbătă contul de Instagram şi, în mai puţin de o oră, „Franciscus” a adunat aproape 65.000 de followeri. Primul mesaj postat pe pagina Suveranului Pontif a fost „Rugaţi-vă pentru mine”, un îndemn tradus în opt limbi străine care a atras imediat foarte multe like-uri şi comentarii.

Mesajul a fost postat imediat după ora 11:00, în opt limbi străine, şi a devenit imediat extrem de popular, atrăgând mai mult de 2.000 de comentarii şi peste 9.000 de like-uri.

Ideea unui cont pe Instagram a venit după ce, la începutul anului, Papa Francisc a avut o discuţie la Vatican cu un consilier delegat al companiei Instagram. Cei doi au discutat despre cât de importantă este „puterea imaginilor pentru unitatea persoanelor din culturi diferite”, a anunţat consilierul Kevin Systrom după întrevedere.

„Franciscus” nu este, însă, primul cont oficial al Papei pe reţelele de socializare. Suveranul Pontif este activ şi pe Twitter sub numele de @Pontifex şi este urmărit de peste 24.000 de oameni.

Importanţa reţelelor de socializare a fost subliniată în repetate rânduri de Papa Francisc, care consideră că acestea reprezintă un mijloc foarte eficient pentru ca Evanghelia să fie auzită şi primită în orice colţ al lumii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro