Vineri, 29 martie 2024 - 12:54:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în Anglia, Irlanda şi Scoţia


27 mai 2016

Angajatori din Marea Britanie şi Irlanda caută lucrători în diverse domenii, de la personal în agricultură la ospătari, bucătari, îngrijitori de bătrâni, tâmplari şi tinichigii.

Se plăteşte la oră, tariful fiind între 7 şi 10 lire. Astfel, pentru opt ore lucrate într-o zi puteţi câştiga între 56 şi 80 de lire (echivalentul în lei a 330, respectiv 472 de lei).

Întreagă listă de locuri de muncă este prezentată AICI (click pentru detalii).

Plata minimă este de 7,2 lire pe oră, însă persoanele ceva mai specializate – cum sunt tâmplarii, tinichigii şi măcelarii, de exemplu – sunt plătite cu 8-10 lire pe oră. Muncitorii în construcţii primesc şi ei 8 lire pe oră.

O companie de plasare a forţei de muncă caută urgent muncitori în agricultură, ospătari, bucătari, barmani, îngrijitori de bătrâni, şoferi de tractor, culegători de căpşuni, tinichigii, tâmplari, personal de mesaj, asistenţi sociali, măcelari, personal pentru service auto, personal în construcţii pentru diverşi angajatori din Anglia, Scoţia şi Irlanda.

În Irlanda, se caută operatori pentru o spălătorie industrială şi asistenţi medicali. În cazul personalului din spălătorie, plata este de 9,5 euro/oră. Asistenţii medicali primesc 20 de euro/oră.

Cazarea este asigurată contra cost şi costă între 40 şi 60 de lire pe săptămână. Contractele sunt semnate direct cu angajatorii, înainte de plecarea muncitorului la muncă.

Pentru mai multe detalii, puteţi suna la numerele de telefon enumerate AICI (click pe link pentru detalii).

SURSA: GreatNews.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro