Vineri, 29 martie 2024 - 5:27:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Deciziile summitului de la Varşovia au înfuriat Rusia


10 iulie 2016

Konstantin Kosaciov, presedintele Comisiei pentru afaceri internationale din Consiliul Federatiei (camera superioara a parlamentului federal, Senatul) a calificat vineri summitul NATO care se desfasoara in prezent la Varsovia drept "un summit al inselaciunii", intrucat, in opinia sa, cea mai rasunatoare decizie a reuniunii a fost luata pe baza unor declaratii false despre "amenintarea rusa", a relatat agentia de presa TASS si publicatia Vzgliad in paginile lor electronice.

Este putin probabil ca "singura decizie rasunatoare a summitului NATO privind amplasarea a patru batalioane in Polonia si tarile baltice" sa schimbe ceva in mod radical in relatiile Rusiei cu Alianta, a reactionat el intr-un comentariu postat pe Facebook.

"Este la fel cum ai construi un baraj intr-un pustiu: protectie impotriva unui pericol care nu exista", sustine Kosaciov, una din personalitatile marcante ale partidului Rusia Unita, aflat la putere in Federatia Rusa.

"Ne temem nu de soldati, ci de politicienii care - stiind foarte bine ca nu exista nicio amenintare din partea Rusiei - inseala milioane de oameni. Summitul de la Varsovia este un summit al inselaciunii", scrie acesta in postarea sa pe Facebook.

Prin deciziile pe care le-a luat vineri, in prima zi a summitului de la Varsovia, NATO "a cimentat al doilea zid, dupa cel al Berlinului, in Europa", deoarece "toate deciziile vin din logica de confruntare din timpul razboiului rece: vom fi in siguranta pentru ca suntem mai puternici", a opinat presedintele Comisiei pentru afaceri internationale a Senatului rus


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro