Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:35:01
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Brexitul va tăia peste 400.000 de locuri de muncă


4 iunie 2016

Ministrul de finanţe britanic susţine că sute de mii de joburi ar putea fi pierdute în sectorul serviciilor daca ţara va ieşi din UE, în condiţiile în care cele mai recente sondaje avertizează că numărul susţinătorilor Brexitului este în creştere, relatează Bloomberg.

Sectorul serviciilor din Marea Birtanie este cel mai mare ca număr de angajaţi, cu peste 25 de milioane de persoane. Peste 400.000 de job-uri ar putea fi tăiate în următorii doi ani, avertizează George Osborne.

El îi acuză pe cei care militează pentru Brexit că nu portretizează impactul real pe care această măsură o va avea asupra serviciilor şi asupra pieţei muncii.

"Nu ar fi onest să pretindem că joburile nu vor fi afectate dacă Marea Britanie iese din UE. Susţinătorii ieşirii ar trebui să fie mai clar cu cetăţenii britanici, pentru că nu este vorba despre numere pe o foaie, ci despre joburi reale", a spus Osborne. "Nu este un preţ care merită plătit", a adăugat el.

Vă reamintim ca ministrul de Finanţe George Osborne şi Premierul britanic David Cameron nu susţin ieşirea Marii Britanice din Uniunea Europeană.
 


Citiţi şi:


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro