Joi, 28 martie 2024 - 10:37:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


În SUA va zbucni un război civil dacă Obama va fi reales


25 august 2012

judeJudecătorul Tom Head a spus, în cadrul unei emisiuni tv, că statul texan va fi nevoit să angajeze mai mulţi şerifi în cazul în care Obama va mai obţine un mandat în noiembrie.

Un judecător american din Texas a făcut o declaraţie şocantă în timpul unei emisiuni de televiziune. Acesta a prezis un război civil în SUA, în cazul în care preşedintele Barack Obama va fi reales.

Judecătorul Tom Head a spus, în cadrul unei emisiuni tv, că statul texan va fi nevoit să angajeze mai mulţi şerifi în cazul în care Obama va mai obţine un mandat în noiembrie.

"Ce credeţi că se va întâmpla când Obama va înmâna stăpânirea SUA Naţiunilor Unite? Cred că cel mai urât scenariu va deveni realitate. Tulburări civice, nesupunere civică, poate chiar un război civil. Şi nu vorbesc despre câteva răscoale mici, ci despre o mişcare violentă, de amploare. Oamenii îşi vor lua armele în mână şi vor încerca să scape de el", a spus judecătorul în direct la tv.

„Şi, în acest caz, ce credeţi că se va întâmpla apoi? Vor trimite trupele Naţiunilor Unite", a continuat judecătorul texan.

Judecătorul Tom Head a mai spus ulterior că se simte obligat să ia în considerare chiar şi cel mai sinistru scenariu în cazul în care Obama îşi păstrează funcţia şi Partidul Democratic va deţine controlul Senatului.

"Trebuie să mă pregătesc pentru asta" a concluzionat judecătorul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro