Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:49:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O eurodeputată din Spania le atacă pe Eba şi Monica Macovei


8 iunie 2013

Nu doar în Parlamentul României se folosesc cuvinte dure, ci şi în Parlamentul European! Ce-i drept, în ambele cazuri sunt implicaţi aleşi români. Potrivit ziare.com, raportorul Comisiei de buget finanţe din Parlamentul European, eurodeputatul spaniol Ines Ayala Sender, s-a arătat dezgustat de felul în care Monica Macovei şi Elena Băsescu îşi atacă ţara în acest for.

 

Eurodeputatul spaniol Ines Ayala Sender susţine că europarlamentarii PDL încercau să îi facă pe membrii Comisiei de buget finanţe să refuze propunerile Guvernului român, generând "episoade lamentabile" în Parlamentul European.

 

"La fiecare propunere a Guvernului român în privinţa unui candidat de fiecare dată primeam tot felul de scrisori anonime care încercau să discrediteze absolut aiurea persoana propusă de Executivul de la Bucureşti", a mai spus europarlamentarul spaniol.

 

"Monica Macovei şi PDL-ul în general, în formula actuală, au dus campanii permanente împotriva României, nu împotriva PSD-ului sau a PNL-ului, ci o campanie clara împotriva intereselor naţionale ale României", a comentat europarlamentarul PSD Cătalin Ivan declaraţia colegei sale din Spania.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro