Vineri, 19 aprilie 2024 - 6:44:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prima cafenea Gloria Jean's Coffees din Prahova îşi deschide porţile în AFI Palace Ploieşti


15 octombrie 2014

Prahovenii iubitori de cafea se vor putea bucura începând cu 15 octombrie, de prima locaţie Gloria Jean's Coffees din judeţ, în AFI Palace Ploieşti.

Amplasată la intrarea Iris a centrului comercial şi cu o suprafaţă de peste 110 mp, cafeneaua îşi va întâmpina clienţii cu o selectie bogată de cafea boabe cu arome şi clasice, un numar mare de băuturi pe bază de  cafea, calde şi reci, toate acompaniate de gustări dulci, accesorii  specifice cafelei şi nu numai.

„Ne dorim să aducem cât mai multe branduri în exclusivitate pentru Ploieşti pentru a oferi clienţilor noştri mixul perfect de opţiuni dedicate modei, frumuseţii, petrecerii timpului liber şi nu numai. Astfel, odată cu deschiderea Gloria Jean's Coffees, ploieştenii se vor putea bucura de băuturile renumite şi apreciate în toată lumea, într-un ambient plăcut, chiar în oraşul lor”, a declarat Aura Dinu, Director de Marketing, AFI Palace Malls Division.

Potrivit reprezentanţilor Gloria Jean’s Coffees, cafenelei din AFI Palace Ploieşti i se va adăuga  pe parcurs şi o terasă exterioară.

Odată cu această deschidere, Gloria Jean's Coffees atinge 10 locaţii în România şi mai mult de 900 de locaţii în peste 30 de ţări, fiind cunoscută de mai bine de 30 de ani pe plan internaţional pentru cafeaua gourmet.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro