Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:29:11
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Atitudinea îţi poate aduce mii de euro lunar. Fii şi tu o campioană a câştigurilor în videochat!


30 august 2022

Îţi plac banii? Şi nouă. Suntem echipa studioului de videochat Jasmin din Iaşi şi te invităm să vorbim despre câştiguri. De fapt, despre marile câştiguri, fiindcă asta e specialitatea noastră: să te învăţăm să încasezi sume excepţionale.

Atitudinea contează enorm la jobul de model. Asta e baza marilor succese. Jasmin e cel mai mare site de videochat premium din lume. Aici intră să cheltuiască sume mari cei mai bogaţi membri. Sunt oameni care apreciază o experienţă de calitate online.

Aici intervine talentul tău. Şi cunoştinţele noastre, desigur. Pentru că, de cele mai multe ori, nici nu-ţi dai seama că ai astfel de calităţi. Suntem însă în domeniul ăsta de peste 10 ani şi ştim să le scoatem la iveală, să le cultivăm.

Câştigă şi tu 2.000 euro lunar după 8 săptămâni!



Totul pleacă de la încrederea în sine. Echipa studioului e 100% feminină şi ştim să ne apreciem, să ne încurajăm reciproc. Deci vii în mediul potrivit. Lucrăm cu zeci de modele ca tine în fiecare zi, cu feluri de a fi foarte diferite şi totuşi reuşim să avem succes cu toate.

La fel va fi şi cu tine, fii convinsă de asta! La Heylux Iasi este mereu o atmosferă pozitivă, distractivă, care te îmbie să zâmbeşti, să dansezi, să fii optimistă. Sunt lucruri care te ajută enorm la program, fiindcă exact asta caută şi membrii de pe site.

Cât poţi câştiga mai exact din jobul ăsta. Modelele noastre fac 2.000 de euro după aproximativ 8 săptămâni. Apoi urcăm constant până la 3.000, 4.000, şi tot mai sus. Desigur, modelele cu experienţă ajung să treacă de 10.000 de euro lunar, dar asta înseamnă să ai deja ceva experienţă.

Va veni şi asta, desigur. Vei avea un parcurs de succes şi asta se va reflecta în încrederea ta. Apoi în atitudinea ta, care te va face mai fermecătoare, mai sexy. Înarmată cu calităţile astea poţi ajunge cât de sus vrei.


Treptat, o să-ţi fie mai uşor să comunici cu membrii online. O să fii mai atrăgătoare prin simpla prezenţă şi prin voce, prin gesturi şi mişcări. O să fie bine de tot, ai să vezi! Important e să începem să lucrăm la lucrurile astea cât mai din timp.

Marile câştiguri abia urmează

De asta te invităm la cel mai mare studio de videochat din Iaşi, acolo unde lucrezi exclusiv pe Jasmin. Aici e videochatul adevărat, la standarde premium, care îţi dă şansa unei vieţi de lux după doar câteva luni în domeniu.

Investim mult în tine, prin lecţii gratuite de engleză şi machiaj înainte de tură. Îţi oferim şedinţe foto-video profesioniste şi consultanţă în privinţa imaginii. Plus împrumuturi cu dobândă zero pentru intervenţii estetice, dacă doreşti.

De aceea vrem să vedem interes, motivare şi seriozitate din partea ta. Doar aşa putem porni un parteneriat care să funcţioneze. Suntem convinse că ai calităţile astea şi vrei să câştigi şi tu precum campioanele noastre la încasări.

Hai să vorbim la telefon şi să ne cunoaştem! Sună-ne la 0744.33.77.11 şi stabilim o întâlnire la studio. Vii, ne cunoaştem, vezi cât de frumos e la noi şi cum arată camerele în care vei lucra. Suntem sigure că o să-ţi placă mult atmosfera şi colegele de aici!

Abia aşteptăm să vorbim şi să facem planuri mari împreună! Meriţi şi tu să câştigi sume excepţionale pe Jasmin. Te aşteptăm cu o cafea bună şi cu un plan bine pus la punct pentru succesul tău. O zi minunată ca tine îţi dorim!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro