Vineri, 29 martie 2024 - 2:29:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Jennifer Lopez va cânta la Bucureşti


25 iunie 2012

Jennifer-LopezJennifer Lopez vine în concert la Bucureşti pentru prima dată. Una din cele mai frumoase cântăreţe din lume va cânta pentru fanii săi din România, în toamnă.

Chiar dacă se cunoştea faptul că exită negocieri pentru a o convinge pe cântăreaţă să vină în România nu au fost lansate zvonuri. Organizatorii au stabilit să păstreze tăcerea până în momentul în care s-a semnat contractul, informează site-ul urban.ro. Frumoasa cântăreaţă latino-americană va cânta live în Bucureşti pe 15 noiembrie 2012, la Romexpo. Încă nu se cunosc detalii despre preţul biletelor sau când vor fi puse în vânzare, însă faptul că turneul vedetei „Dance Again" va face o escală în România este sigur.

Înainte de concertul de la Bucureşti, Jennifer Lopez va concerta în Belarus, iar după aceea va pleca în Turcia. Turneul mondial „Dance Again" a început zilele trecute în Panama şi are deja un succes nebun.

Până în prezent, Jennifer Lopez a anunţat 48 de concerte din turneul său, 28 dintre ele fiind în Europa. Între acestea este inclus şi concertul de la Bucureşti. Costumele (şase la număr) pentru spectacolul de pe 15 noiembrie au fost create de Zuhair Murad.

Artista are un setlist bogat care include atât hitul care dă titlul turneului, colaborarea cu Pitbull pentru piesa „Dance Again", cât şi „Love Don't Cost a Thing", „I'm into you", „Papi" şi alte melodii atât de pe albumul „Love" cât şi de pe materialele mai vechi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro