Joi, 28 martie 2024 - 10:40:59
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aplicaţii software care te scapă de fostul iubit


23 februarie 2013

Tehnologia ţine pasul cu dragostea şi propune metode inedite menite să uşureaze problemele din cadrul vieţii intime. De exemplu, cum scapi de amintirile unei foste relaţii? Nimic mai simplu. Apelezi la aplicaţiile minune care îndepărtează toate legăturile tale cu fostul partener.

Există acum o modalitate mai uşoară şi mai puţin dureroasă prin intermediul căreia putem rupe orice conexiune cu fostul iubit, relatează publicaţia „Huffington Post“. Aplicaţia KillSwitch lansată de Valentine’s Day şterge pentru tine toate fotografiile, actualizările de stare şi postările fostului iubit pe peretele tău.

Pentru cei care se gândesc la o ruptură definitivă, a apărut aplicaţia Should I Break Up With My Boyfriend care îţi urmăreşte activitatea desfăşurată pe platforma socială Facebook şi realizează un grafic al sentimentelor tale. După două săptămâni, primeşti sfaturi utile din partea aplicaţiei mai sus-amintite care îţi vor uşura deciziile pe plan sentimental.

O altă metodă inedită ce îşi aduce aportul la eficienţa deciziilor luate în cadrul vieţii intime este Breakup Notifier. Cu ajutorul acestui program, solicitanţii primesc un e-mail atunci când o persoană de care sunt interesaţi îşi schimbă statusul relaţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro