Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:16:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cazinouri online recomandate în 2019 de către echipa specialiştilor


15 februarie 2019

Nu numai pariurile sportive au făcut trecerea în online în ultimii ani. Tot în acest mediu s-a mutat şi o mare parte din industria cazinourilor, majoritatea operatorilor la care se poate juca pe Internet oferind platforme cu secţiuni de ruletă, Blackjack, sloturi etc.

Cazinourile online au un număr mult mai mare de clienţi decât cele terestre. Dezavantajul stabilimentelor clasice nu este legat stric de spaţiul fizic (într-un cazino terestru există un număr limitat de locuri la mesele de joc). Jucătorii optează pentru online din multe alte considerente. Cele mai importante avantaje constau în posibilitatea de a juca orice joc îşi doresc, la orice oră din zi şi din noapte, din confortul propriei locuinţe, în certitudinea că nu vor deveni ţintele unor persoane rău-intenţionate din cazino, într-un payout evident mai generos ş.a.m.d.

Mai nou, prin platformele de live cazino, jucătorii trăiesc o experienţă a jocului apropiată de cea din cazinourile terestre: pot interacţiona cu dealerul şi cu ceilalţi jucători, calitatea imaginii este la superlativ iar sunetul redă exact ambianţa dintr-un cazino „real”.



Regula I: totul legal!

Prima recomandare făcută de specialişti celor care joacă la cazinouri online este aceea de a se înregistra doar la operatorii care funcţionează legal. Lista lor poate fi găsită pe site-ul oficial al Oficiului Naţional pentru Jocurile de Noroc sau pe site-urile care scriu despre jocuri de noroc, unde pot fi citite şi recenzii despre fiecare platformă în parte şi recomandări ale jucătorilor cu experienţă. Aceştia alcătuiesc şi topul cazinourilor online, ţinând cont de criterii obiective, dintre care primează:

1. Oferta: numărul şi diversitatea jocurilor

2. Recompensele oferite clienţilor noi şi vechi

3. Jackpoturi

4. Platforma de cazino live

5. Aplicaţii mobile

6. Seriozitate

Oferta este importantă în sensul în care clienţii au gusturi diferite. Este evident că un operator care are pe platformă peste 240 de sloturi, de exemplu, atrage mai mulţi clienţi decât unul care are 60 de jocuri. În acelaşi timp, este important ca în ofertă să fie incluse cele mai populare sloturi: Sizzling Hot, Book of Ra şi Lucky Lady's Charm. În ceea ce priveşte diversitatea, este de preferat ca un cazino online să nu mizeze exclusiv pe sloturi, ci să ofere şi jocuri de masă, video poker, lozuri răzuibile sau keno.

Recompensele sunt reprezentate fie de bonusurile de bun venit (care constau în fonduri suplimentare sau în rotiri gratuite), fie de oferte punctuale destinate clienţilor mai vechi (constau de regulă în rotiri gratuite). În cazul fondurilor suplimentare este foarte important de citit termenii şi condiţiile, pentru a ţine cont întocmai de condiţiile de rulaj. De asemenea, în unele cazuri trebuie introdus un cod pentru a beneficia de bonificaţii.

Operatorii de top obişnuiesc să organizeze periodic concursuri pentru clienţii din secţiunea de cazino online, cu premii în bani cash sau în rotiri gratuite.  Mai există bonusuri la reîncărcare şi bonusuri de fidelitate.



Jackpoturile
sunt visul oricărui jucător. Într-o singură secundă, oricine poate da lovitura, iar „potul” este mai uneori mai mare decât câştigul la un bilet de pariuri online fantezist.

O platformă de cazino live aduce atmosfera din cazinourile terestre în casa fiecărui jucător. Particularitatea este că jocurile sunt făcute de un dealer filmat live, nu de un soft care poate fi sau nu manipulat.

Aplicaţia pentru dispozitive mobile este o bilă albă pentru un operator de cazino online. Este adevărat că toate site-urile pot fi accesate pe telefon sau tabletă prin browser, dar aplicaţia are câteva funcţii în plus, special gândite pentru ecranele mici.

Seriozitatea este o condiţie obligatorie pentru ca un operator de cazino online să figureze în topul preferinţelor specialiştilor. La acest capitol contează şi promptitudinea cu care sunt făcute plăţile, dar şi rapiditatea cu care îşi găsesc rezolvare plângerile clienţilor.

Măcar o dată, merită încercat şi un tip de divertisment precum jocul la cazino online.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro