Joi, 28 martie 2024 - 9:44:17
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum să te îmbraci ca să îţi faci picioarele să pară mai lungi


6 mai 2013

Nu toate femeile sunt inzestrate de la natura cu picioare de gazela, insa cu ajutorul unor mici trucuri pot sa impresioneze. In plus, picioarele mai lungi dau impresia ca esti mai inalta decat in realitate.

 

  • Pantalonii inalti purtati deasupra bluzei fac ca linia taliei naturale sa se ridice lansand impresia ca picioarele sunt mai lungi, arata Ezinearticles. Poti adauga o esarfa sau o curea pentru a face ca talia sa para si mai mica.

 

  • Pantalonii sau fustele cu talia inalta sunt la moda si sunt disponbile in diferite stiluri, culori si materiale. Acestea merg de minune cu tocuri mari, o alta varianta pentru a-ti face picioare de gazela.

 

  • Indrazneste sa porti fuste sau pantaloni scurti. Aratand mai mult din membrul inferior o sa il faci sa para mai lung. Daca optezi pentru fusta, fa o proba inainte pentru a te asigura ca nu gresesti si nu te faci de ras. Dupa ce o imbraci, apleaca-te putin in fata pentru a verifica in oglinda cat de mult se vede la spate. In cazul in care se vede lenjeria, schimba-te imediat.

 

Cum sa slabesti in zona stomacului si a picioarelor

 

Pantalonii scurti nu prea sunt acceptati la toate locurile de munca, insa poti opta pentru o pereche decenta, care sa te avantajeze. Asorteaza-i cu o bluza de matase. Poti purta dres, insa niciodata soseste lungi. Acestea vor distruge tot efortul tau de a impresiona.

 

Spune "NU" fustelor lungi

  •  
  • Evita fustele lungi. Ideea ca ascunzandu-ti picioarele o sa pari mai inalta este gresita. O astfel de fusta o poti purta doar cu tocuri.
  • Atunci cand cumperi haine orienteaza-te catre cele cu dungi verticale. Fereste-te de cele orizontale, pentru ca efectul va fi total opus.
  • Cand cumperi o camasa asigura-te ca este numarul potrivit. Una putin mai mare, care va depasi soldurile, iti va oferi o imagine neplacuta.

 

Picioare lungi, dar si subtiri

 

  • Daca vrei ca picioarele tale sa para lungi, dar si subtiri atunci trebuie sa iti indrepti atentia catre culori inchise. Mai ales atunci cand este vorba despre o rochie. Evita-le pe cele cu flori sau figuri geometrice.
  • Nu purta dresuri cu modele, deoarece acestea dau impresia de coapse mari. Opteaza pentru cele in nuante inchise.
  • Nu purta pantofi cu talpa joasa daca esti si putin dolofana. Du totul la un alt nivel si opteaza pentru tocuri inalte
  • Cand porti o rochie vara foloseste o lotiune cu efect de bronzare. Pielea inchisa la culoare va da impresia de picioare mai subtiri si mai lungi

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro