Duminică, 26 iunie 2022 - 5:57:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Tentativă de sinucidere?/ Simona Traşcă, în stare gravă la spital


11 martie 2012

simona-trasca-pamelaSimona Traşcă, alias Pamela de România, trece prin momente delicate. Blonda a cedat nervos noaptea trecută şi a ajuns la spital, după ce a suferit o depresie. Ea va sta internată timp de câteva zile.

Simona Traşcă a ajuns la un spital din Bucureşti, după ce a avut o cădere nervoasă. Sursele Libertăţii spun azi noapte starea blondei a fost destul de gravă, ea luând în calcul şi câteva metode de sinucidere. Azi, Simona a decis să meargă la spital, pentru a se trata, fiind pentru prima dată când apelează la ajutorul medicilor, deşi a avut frecvent stări depresive. După ce au consultat-o, cadrele medicale au decis să o interneze şi să o pună sub tratament pentru câteva zile. Totuşi, chiar dacă blonda nu se simţea deloc bine, a fost nevoită să aştepte câteva ore pentru a fi văzută de un doctor.

De asemenea, cât timp se va afla sub supraveghere medicală, Simona nu va avea voie să vadă pe nimeni şi nici să vorbească la telefon. Nu ar fi exclus ca după ce se va extrena, blonda să fie nevoită să ia o pauză din peisajul monden, pentru a se linişti.

Simona se despărţise cu câteva zile în urmă de iubitul ei, însă se pare că acesta nu este motivul pentru care blonda a ajuns pe mâinile medicilor psihiatri. Ea are se pare mai multe traume din trecut, despre care a vorbit deschis chiar într-o emisiune de televiziune. Blonda a mărturisit şi că a are frecvent stări depresive şi că s-a mai gândit şi cu alte ocazii la sinucidere.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(439 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro