Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:55:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Galbenul solar la modă, anul acesta, în sezonul cald


1 mai 2012

rochii-galbeneGalbenul solar face parte din pleiada de culori vedetă ale sezonului cald, aşadar iată cum să îl porţi cu stil. Investeşte în piese cheie, care vor stârni admiraţia tuturor!

O cămaşă galben intens din mătase, decorată cu jabou sau o fundă supradimensionată, este must have. Combino-o cu pantaloni evazaţi, jeanşi skinny sau fuste plisate, aşa cum a procedat Kim Kadrashian.

Blugii coloraţi sunt IN, deci cei în tonuri tari de galben nu trebuie să-ţi lipsească! Mixează-i cu piese negre, în aşa fel încât contrastul să fie surprinzător!

O pereche de pantofi galbeni o să confere un plus de atitudine oricărei ţinute, exact la fel ca un clutch sau geantă! Investeşte în aceste itemuri!

Cât este de elegantă Ivanka Trump în rochiţa cu croi minimalist galben solar! Guleraşul Peter Pan aduce un plus de stil, iar pantofii nude întregesc un look lady like!

Să nu uităm că vine vara, iar un costum de baie în două piese, evident galben tare, o să te transforme în atracţia plajei! Jennifer Lopez ştie!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro