Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:44:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pantaloni scurţi pentru el şi ea - ce se poartă în acest sezon?


28 iunie 2023





Pantalonii scurţi sunt o piesă de bază a garderobei de modă masculină şi feminină pentru sezonul cald din 2023. Este imposibil să îţi imaginezi o ţinută de vară confortabilă fără ei. De asemenea, aceştia nu reţin căldura şi nu limitează mişcarea.
 

În acelaşi timp, pantalonii scurţi sunt absolut versatili şi uşor de inclus în look-uri la modă sport, casual şi chiar business. Sunt, de asemenea, indispensabili pe plajă, într-o excursie la ţară sau în aer liber.

Pantalonii din denim pentru bărbaţi


Având în vedere că jumătatea puternică a omenirii adoră denimul, pantalonii scurţi din denim  de pe https://answear.ro/h/pantaloni-scurti-blugi-barbati sunt baza garderobei oricărui bărbat. Această piesă casual este ideală atât pentru plimbările prin oraş, cât şi pentru ieşirile la natură. Stiliştii recomandă alegerea unor pantaloni scurţi cu lungimea puţin peste genunchi, cu toleranţe pentru zgârieturi şi revere mici. Poate că cea mai versatilă şi populară combinaţie este o pereche de pantaloni scurţi din denim şi un tricou. Această imagine este susţinută de stilişti, iar singurul lucru asupra căruia aceştia insistă este că, dacă asortează pantalonii scurţi cu o cămaşă, să o lase pe aceasta deasupra pantalonilor.

Pantalonii din denim pentru femei



În cadrul prezentărilor de modă pentru vara 2023, creatori de modă de renume internaţional, cum ar fi Isabel Marant, au folosit pantaloni scurţi blugi damaîn look-urile lor. Alte case de modă i-au inclus, de asemenea, în colecţiile acestora. Pantalonii scurţi din denim sunt frumoşi în toate manifestările lor: lungi şi scurţi, monocromi saucu efect de ombré. Arată la fel de bine pe orice femeie, indiferent de vârstă. Poţi alege dintre modelele mai lungi sau cele scurte. Mini-pantalonii îşi menţin poziţia pe lista tendinţelor în materie de modă. Sunt ideali pentru a accentua picioarele bine conturate şi bronzate ale unei femei.

Asortează ţinutele lejere de vară cu o pereche de ochelari de soare Gucci dama oferta şi fii model pentru alte femei!

Ce modele de pantaloni scurţi blugi poţi alege pentru sezonul cald?

Astăzi, atât femeile cât şi bărbaţii pot găsi modele de pantaloni scurţi din denim în stiluri foarte diferite pentru toate ocaziile. În vara anului 2023, atât femeile, cât şi bărbaţii continuă să poarte o varietate de pantaloni de blugi, în funcţie de preferinţele şi stilurile personale. Aceştia pot fi:

  • Pantaloni de blugi scurt

Aceşti pantaloni de blugi scurţi sunt o alegere populară pentru vara anului 2023. Ei au tăieturi până deasupra genunchilor şi pot fi purtaţi atât de femei, cât şi de bărbaţi. Sunt ideali pentru a te menţine răcoros în zilele calde de vară.

  • Pantaloni de blugi slim fit

Atât femeile, cât şi bărbaţii preferă în continuare pantalonii de blugi slim fit în vara anului 2023. Aceşti pantaloni sunt creaţi pentru a se potrivi mai strâns în zona picioarelor şi sunt foarte versatili, potrivindu-se atât unui stil casual, cât şi unui mai elegant.

  • Pantaloni de blugi boyfriend

O opţiune relaxată şi confortabilă în vara anului 2023 pentru ambele sexe sunt pantalonii de blugi boyfriend. Aceşti pantaloni au un croi mai larg, mai ales în zona şoldurilor şi a coapselor, şi oferă o notă de nonşalanţă şi stil.

  • Pantaloni de blugi cu tăieturi

Atât femeile, cât şi bărbaţii pot opta pentru pantaloni de blugi cu tăieturi. Aceşti pantaloni au tăieturi sau dezinteres artistic, adăugând un element de stil grunge sau urban outfit-ului tău.

Acestea au fost tendinţele modei pentru pantaloni scurţi pentru bărbaţi şi femei pentru vara 2023. Explorează şi alege ceea ce îţi place. Nu uita că pantalonii scurţi se potrivesc tuturor, principalul lucru este să găseşti un model care se potriveşte cu silueta, gustul şi preferinţele tale.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro