Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 10:23:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A murit Rona Hartner! Artista avea 50 de ani!


23 noiembrie 2023

 

Actriţa Rona Hartner a murit la numai 50 de ani, după ce a luptat cu o boală crâncenă. 

De origine germana, a rtista, cunoscută pentru pofta sa de viaţă, stilul ei liber de a se exprima, pentru lejeritatea cu care îşi interpreta rolurile, dar şi pentru forţă, credinţă în Dumnezeu şi perseverenţă, a fost răpusă  de cancer după ce acesta a recidivat de patru ori.

"Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos si cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodata. Nu se dadea in laturi de la nimic, dansa, canta, picta, juca, iubea...toate cu aceeasi bucurie.

Impartea totul cu cei de alaturi. Mai putin tristetile - erau singurele care le tinea pentru ea. In rest ...dadea totul si se dadea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile si niciodata in toti anii acestia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodata! Se supara rar, era toata lumina si zambet si bucurie. Si asa va ramane! Lumină, si zambet si bucurie! Chiar daca a plecat puţin sa se odihneasca Rona ramane aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu imi voi aduce aminte de rasul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina si iubirea ce o facea sa fie Ea. Zbor lin spre lumină, fată dragă! Ramai parte din lumea mea mereu!", a fost mesajul postat pe Facebook de Imelda Antonescu

Sora actriţei a anunţat în urmă cu ceva timp că Rona Hartner este pe moarte. "Vă scriu să vă cer gânduri bune şi rugăciuni pentru sora mea care îşi trăieşte ultimele clipe. Ne scuzaţi dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea şi cu fetiţa ei", a scris acesta pe Facebook.

Rona Hartner a vorbit, în octombrie 2023, despre lupta cu cancerul şi cum s-a vindecat. "Sunt bine, mulţumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol", a declarat artista.

Aceasta a fost diagnosticată cu cancer la plămâni cu metastaze. Pe 12 iulie 2023, cântăreaţa stabilită în Franţa a aflat că viaţa a pus-o din nou la încercare. A urmat un tratament despre care susţine că a fost un adevărat miracol.

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1957, la Bucureşti. În anul 1991 a început studiul la Şcoala de Muzică Titu Maiorescu, iar începând cu anul 1992 a început să studieze la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti. Aceasta este cunoscută pentru rolul său Sabina, din "Gadjo Dilo".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro