Vineri, 23 martie 2018 - 6:48:52
EUR
EURO = 4.6651 RON
Moneda euro a scazut
USD
USD = 3.7841 RON
Dolarul american a scazut
rss
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

JobShop - Evenimentul naţional de carieră în perioada 30 Martie- 3 Aprilie 2014


4 martie 2014

Asociaţiile Board of European Students of Technology Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi au onoarea de a vă prezenta evenimentul de carieră, JobShop®.

În fiecare primavară, studenţi şi organizatori deopotrivă se pregătesc să ia parte la unul dintre cele mai mari evenimente de carieră desfăşurate la nivel naţional.

Acesta din urmă este un moment oportun ca reprezentanţii companiilor să se întâlnească faţă în faţă cu viitorii absolvenţi din patru mari centre universitare din România. Din această interacţiune toate cele trei părţi au de câştigat - companiile, universitatea şi studenţii, întrucât are loc un schimb de informaţii la diferite nivele. Reprezentanţii companiilor descoperă abilităţile şi atitudinea studentului faţă de piaţa muncii, universitatea află de ce anume este nevoie pe acestă piaţă şi astfel îşi poate adapta metodele didactice, iar studenţii află ce este piaţa muncii şi ce trebuie ce trebuie să facă pentru a face parte din ea. Noi considerăm această interacţiune benefică pentru a identifica abilităţile de care forţa de lucru dispune şi pentru a participa activ şi continuu la îmbunătăţirea calităţii acesteia.

În România, Grupurile Locale BEST organizatoare de JobShop® sunt prezente în marile centre universitare din: Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi, ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediţie în Cluj-Napoca. Evenimentul se adresează studenţilor şi absolvenţilor universităţilor tehnice din 3 centre universitare din România: Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

JobShop® are ca scop realizarea unei legături între mediul universitar şi companii, prin interacţiunea directă dintre studenţi sau absolvenţi şi reprezentanţii companiilor, în vederea formării, dezvoltării şi pregătirii acestora pentru o viitoare carieră. Acest lucru se realizează prin informarea corectă şi rapidă a studenţilor cu privire la marile companii existente pe piaţa locală şi naţională.

Astfel, JobShop® răspunde nevoilor lor actuale: orientarea profesională, dezvoltarea de competenţe cheie pentru primul pas în carieră, învăţarea de la oameni de succes, dialogul direct cu angajatorii precum şi o pregătire tehnică adaptată la cerinţele şi realitatea mediului economic de astăzi.

Noutaţi JobShop® 2014

Prezentari burse masterat/doctorat
JobShop® este un eveniment de carieră prin care se pune accent pe partea de dezvoltare personală, nu doar profesională, prin urmare vom avea un punct de informare pentru studenţi unde aceştia pot afla despre mai multe posibilităţi de a-şi continua studiile.

Verificare nivel aptitudini lingvistice
Multe companii sunt multinaţionale, şi de aceea limbile străine sunt o necesitate când vine vorba de un loc de muncă. Cu ajutorul partenerilor educaţionali oferim studenţilor posibilitatea de a-şi face pe loc teste de limba, pentru a vedea nivelul la care se află.

Teste de aptitudini/personalitate
Studenţii participanţi la standurile JobShop® vor avea posibilitatea de a-şi testa aptitudinile şi a face teste de personalitate care îi vor ajuta pe aceştia în a îşi construi viitorul care li se potriveşte.

Website-ul evenimentului: www.jobshop.ro/cluj


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(456 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


loading...

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Scoala de Arte Frumoase Ploiesti

Clinica medicala Elit Medical din Ploiesti

Stomatologie Pediatrica - Clinica Stomatologica Copii

Cristi Cimpeanu foto

Vaccinurile salveaza vietiHoroscopul zilei

BERBEC TAUR
berbec Dimineata, lipsa banilor va determina sa amanati o calatorie in interes personal, ceea ce va afecteaza relatiile cu partenerul de viata. Va ingrijoreaza starea de sanatate a unui membru mai tanar al familiei - un copil sau un frate mai mic. Eastrolog.ro va sfatuieste sa dati dovada de mult calm. taur Starea de melancolie va poate afecta relatiile sentimentale. Aveti mari sanse de reusita in activitati casnice: curatenie, reparatii, mutat mobila etc. Va recomandam sa acordati mai multa atentie persoanelor varstnice din familie.
GEMENI RAC
gemeni Dorinta de a va intalni cu prietenii va face sa lipsiti cam mult de acasa. Nu este exclus sa aveti o discutie cu partenerul de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va organizati in asa fel incat sa nu neglijati relatiile sentimentale. Temperati-va nervozitatea! rac Discutiile cu persoana iubita va irita, iar starea de nervozitate va poate afecta relatiile sociale. Va sfatuim sa va exprimati clar si sa nu evitati comunicarea. Ar fi bine sa va mai temperati orgoliul. Sfaturile unui prieten de incredere se pot dovedi foarte folositoare.
LEU FECIOARĂ
leu Este posibil sa aveti un conflict cu o persoana mai in varsta din familie. Tensiunile se pot aplana foarte usor, cu o vorba buna. Fiti mai atent la ce spuneti, mai ales ca astazi sunteti mai vorbaret ca de obicei! Dupa-amiaza s-ar putea sa primiti o veste buna, legata de o afacere. fecioara Relatiile sentimentale pot avea de suferit daca refuzati sa mergeti intr-o vizita la rude. Partenerul de viata nu este de acord ca un esec in afaceri poate fi un motiv pentru a ramane acasa. Eastrolog.ro va recomanda sa va limitati la activitati de rutina.
BALANŢĂ SCORPION
balanta Dimineata s-ar putea sa va pierdeti rabdarea si sa va certati cu cineva din familie, din cauza banilor. Mai mult calm! N-ar strica sa va odihniti mai mult. Oricum, este recomandabil sa evitati activitatile care necesita eforturi deosebite. scorpion In prima parte a zilei, aveti dificultati de concentrare, ceea ce va scoate din sarite. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati deciziile importante. Acordati mai mult timp odihnei! Va asteapta o saptamana grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seara, va face placere sa intalniti o persoana cu care nu v-ati vazut de mult.
SĂGETĂTOR CAPRICORN
sagetator S-ar putea fiti apatic si, din cauza aceasta, sa aveti probleme sentimentale. Aveti chef sa fiti lasat in pace si sa nu faceti nimic. Oricat de indispus ati fi, eastrolog.ro va sfatuieste sa acordati mai multa atentie persoanei iubite. Dupa-amiaza, un prieten va ofera sugestii pretioase pentru o afacere. Va sfatuim sa nu actionati in pripa. capricorn Aveti tendinta de a fi impulsiv. Va sfatuim sa va calculati bine fiecare pas, in special in afaceri si pe plan sentimental. Ar fi bine sa nu faceti astazi investitii si sa evitati calatoriile in interes personal. Nu exagerati cu munca, pentru ca puteti avea probleme cu sanatatea!
VĂRSĂTOR PEŞTI
varsator Dimineata s-ar putea sa fiti indispus si sa nu va purtati corect cu persoana iubita. Nu este exclus ca de aici sa inceapa o cearta in toata regula. Va sfatuim sa evitati afacerile si intalnirile cu prietenii. Spre seara, sariti in ajutorul unei rude mai in varsta, care are probleme de sanatate. pesti Aflati ca trebuie sa plecati de urgenta intr-o delegatie, spre nemultumirea partenerului de viata. Eastrolog.ro va recomanda sa va pastrati calmul, indiferent de situatie. Nu faceti investitii astazi, pentru ca nu este un moment favorabil!
Sursa: www.eastrolog.roISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 martie 2018
Autentificare
stiriactuale.ro