Miercuri, 8 mai 2024 - 6:23:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


JobShop - Evenimentul naţional de carieră în perioada 30 Martie- 3 Aprilie 2014


4 martie 2014

Asociaţiile Board of European Students of Technology Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi au onoarea de a vă prezenta evenimentul de carieră, JobShop®.

În fiecare primavară, studenţi şi organizatori deopotrivă se pregătesc să ia parte la unul dintre cele mai mari evenimente de carieră desfăşurate la nivel naţional.

Acesta din urmă este un moment oportun ca reprezentanţii companiilor să se întâlnească faţă în faţă cu viitorii absolvenţi din patru mari centre universitare din România. Din această interacţiune toate cele trei părţi au de câştigat - companiile, universitatea şi studenţii, întrucât are loc un schimb de informaţii la diferite nivele. Reprezentanţii companiilor descoperă abilităţile şi atitudinea studentului faţă de piaţa muncii, universitatea află de ce anume este nevoie pe acestă piaţă şi astfel îşi poate adapta metodele didactice, iar studenţii află ce este piaţa muncii şi ce trebuie ce trebuie să facă pentru a face parte din ea. Noi considerăm această interacţiune benefică pentru a identifica abilităţile de care forţa de lucru dispune şi pentru a participa activ şi continuu la îmbunătăţirea calităţii acesteia.

În România, Grupurile Locale BEST organizatoare de JobShop® sunt prezente în marile centre universitare din: Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Grupul Local BEST Cluj-Napoca, creat în 1995, este format din voluntari din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca. JobShop® este cel mai mare eveniment naţional de carieră pentru studenţi şi absolvenţi, ajuns anul acesta la cea de-a 20-a ediţie în Cluj-Napoca. Evenimentul se adresează studenţilor şi absolvenţilor universităţilor tehnice din 3 centre universitare din România: Braşov, Cluj-Napoca şi Iaşi.

JobShop® are ca scop realizarea unei legături între mediul universitar şi companii, prin interacţiunea directă dintre studenţi sau absolvenţi şi reprezentanţii companiilor, în vederea formării, dezvoltării şi pregătirii acestora pentru o viitoare carieră. Acest lucru se realizează prin informarea corectă şi rapidă a studenţilor cu privire la marile companii existente pe piaţa locală şi naţională.

Astfel, JobShop® răspunde nevoilor lor actuale: orientarea profesională, dezvoltarea de competenţe cheie pentru primul pas în carieră, învăţarea de la oameni de succes, dialogul direct cu angajatorii precum şi o pregătire tehnică adaptată la cerinţele şi realitatea mediului economic de astăzi.

Noutaţi JobShop® 2014

Prezentari burse masterat/doctorat
JobShop® este un eveniment de carieră prin care se pune accent pe partea de dezvoltare personală, nu doar profesională, prin urmare vom avea un punct de informare pentru studenţi unde aceştia pot afla despre mai multe posibilităţi de a-şi continua studiile.

Verificare nivel aptitudini lingvistice
Multe companii sunt multinaţionale, şi de aceea limbile străine sunt o necesitate când vine vorba de un loc de muncă. Cu ajutorul partenerilor educaţionali oferim studenţilor posibilitatea de a-şi face pe loc teste de limba, pentru a vedea nivelul la care se află.

Teste de aptitudini/personalitate
Studenţii participanţi la standurile JobShop® vor avea posibilitatea de a-şi testa aptitudinile şi a face teste de personalitate care îi vor ajuta pe aceştia în a îşi construi viitorul care li se potriveşte.

Website-ul evenimentului: www.jobshop.ro/cluj


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Hidroprahova


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie




































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 mai 2024
Autentificare
stiriactuale.ro