Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:41:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Virgina Argentinei a pozat nud împreună cu fratele ei FOTO


23 februarie 2012

noelia_rios_bananaNoelia Rios, cunoscută drept "modelul virgin" din Argentina, apare complet goală într-un pictorial alb negru. Nimic ieşit din comun până acum, însă faptul că modelul masculin ales să îi atingă şi să îi vadă zonele intime în timpul şedinţei foto este chiar fratele acesteia, Jose, pare puţin ieşit din comun. Fotografiile incestuoase au provocat o reacţie dură din partea opiniei publice, celor doi tineri reproşându-li-se că au încălcat legile firii prin ipostazele indecente în care apar.


Noelia Rios, devenită celebră ca „modelul virgin” al Argentinei, a fost suprinsă în mai multe ipostaze goală. Tânăra crescută în junglă spune că aşa ştie ea să trăiască.


mainDeşi pretinde că nu a cunoscut până acum niciun bărbat, Noelia a făcut un adevărat spectacol în casa Big Brother, rămânând topless în faţa celorlalţi candidaţi. Pretextul: le-a arătat cum se găteşte în pădurile virgine. Ea s-a justificat simplu: "Nu m-am simţit excitată de nimic. Pur şi simplu, nu am de ce să-mi fie ruşine. Sunt nudistă, dar nici măcar nu le-am arătat sfârcurile".


Înainte să devină un model supersexy şi o vedetă controversată în emisiunea “Big Brother” din Argentina,Noelia Rios trăia într-o cocioabă în mijlocul junglei şi vana aligatori pentru a-şi asigura cina. “Am trăit ca o sălbatică. Aveam doar câte o lumânare care ardea în casă,şi pe care se ducea tata să o cumpere din sat. Atâta tot. Mâncăm ce puteam să culegem sau să vânăm, chiar şi aligatori”, a povestit frumoasa din Iguazu.


Cât despre virginitate, ea a explicat de ce încă nu a făcut sex: “Bărbaţii îmi ofereau bani să fac sex cu ei şi mi-a fost teamă”. Acum, Noelia  trăieşte la Buenos Aires şi a devenit una dintre cele mai fierbinţi vedete, mai ales după ce a rămas topless în direct la Big Brother.

 

noelia-rios-3noelia-rios-12
noelia-rios-2noelia

noelia-rios-7

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro