Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:31:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mariajul ideal


19 februarie 2013

Weekendul trecut a avut loc la Palatul Parlamentului unul dintre cele mai mari târguri de nuntă de anul acesta. De la branduri consacrate până la cele mai puţin cunoscute, toate şi-au prezentat ofertele din acest an: decoruri şi aranjamente rafinate, pachete foto-video şi sonorizări, prezentări de modă, demonstraţii de coafură şi machiaj şi bineînţeles nelipsitele rochii de mireasă în nuanţe de alb, crem şi bej, dar şi costume şi smokinguri pentru viitori miri. Şi pentru că show-ul să fie complet, artişti cunoscuţi din industria muzicală au susţinut spectacole de excepţie. Totodată, organizatorii au pregătit concursuri şi surprize pentru vizitatori, pe toată durata târgului.

Designerii propun pentru anul acesta rochii de mireasă feminine, delicate, din tul, mătase, organza sau dantelă. Fac senzaţie creaţiile cu spatele gol, cu mâneci lungi brodate manual, dar şi rochiile versatile, care din lungi devin scurte. Nu vor lipsi nici de această dată rochiile tip prinţesa cu trene lungi şi vaporoase.

În materie de aranjamente masa „vie “sau „masă plimbăreaţă “, în care este prezentă o tânără care poartă în jurul taliei o masă pentru a face o surpriză invitaţilor încă de la începutul petrecerii, reprezintă punctul de atracţie al acestui sezon.

Un alt aspect important al petrecerii dumneavoastră reprezintă sonorizarea şi asigurarea serviciilor foto-video, care trebuie să corespundă cerinţelor dumneavoastră. Aşadar, înainte de a face o alegere corectă pentru acest tip de eveniment trebuie să vă informaţi cu atenţie. Deşi oferta este destul de variată este bine să cereţi consiliere în domeniu pentru a alege o calitate şi un preţ pe măsura dorinţelor dumneavoastră.

Următorul târg de nuntă va avea loc weekendul acesta, între 22 şi 24 februarie şi se va desfăşura în cupola Romexpo. Organizatorii pun la dispoziţia expozanţilor o suprafaţă de aproximativ 10.000 mp, unde vor fi prezente peste 250 de firme participante care îşi vor prezenta cele mai variate şi complete oferte pentru nuntă. Şi fotograful Stiriactuale.ro, Cristi Cîmpeanu, va fi prezent la acest eveniment cu pachete atractive şi discounturi pe măsură.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro