Marţi, 18 ianuarie 2022 - 4:23:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Elena Băsescu se căsătoreşte pe 1 septembrie


11 august 2012

ebaEba şi-a ales naşii: fiica cea mică a preşedintelui va fi cununata religios de fostul ministru al comunicaţiilor Răzvan Mustea.

Elena Băsescu şi iubitul său Bogdan Ionescu se vor cununa religios pe 1 septembrie. Începutul de toamnă este unul plin de emoţii pentru preşedintele suspendat. Nunta mezinei vine la numai o zi după ce Curtea Constituţională se va pronunţa asupra referendumului.

Pregătirile pentru nunta Elenei Băsescu cu Bogdan Ionescu, zis Sida, au intrat în linie dreaptă. Mârâi se vor cununa religios la catedrala sfânta Treime din Bucureşti. Alături de Eba şi de Sida va sta fostul ministru al comunicaţiilor, Răzvan Mustea, şi soţia acestuia. Petrecerea de nuntă va fi organizată la Palatul Snagov.

Verighetele vor fi din aur alb, cu diamante. Cât priveşte ţinută, se pare că EBA va purta două rochii de mireasă. Jurnaliştii de la Libertatea au surprins-o pe fiica preşedintelui la o casă de modă din Capitală. Una dintre rochii va avea motive inspirate din costumul popular tradiţional şi va costa până la 8.000 de euro.

După nuntă, Traian Băsescu spera să devină cât mai curând bunic.

"Aş vrea un nepoţel, când îi văd pe ăştia mici tânjesc mai mult după un nepoţel când îmi aduc aminte de fete", a declarat Traian Băsescu.

Bucuria de a-şi vedea mezină la casa ei ar putea fi umbrită. Cu numai o zi înainte de nuntă Ebei, Traian Băsescu va afla dacă îşi pierde sau nu scaunul de la Cotroceni. Pe 31 august Curtea Constituţională se va pronunţa asupra legalităţii referendumului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1866 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar wtv +1  

Casa de Piatra ! ... Sper ca antenele lui Felix cu toti maimutoii ( Gadea, Badea )sa muteasca macar o zi , sa lase oamenii sa se distreze in PACE !

(11 august 2012 19:29:12)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 ianuarie 2022
Autentificare
stiriactuale.ro