Marţi, 26 octombrie 2021 - 9:34:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cineacordeonul lui Emy Drăgoi: un spectacol pentru suflet


8 mai 2018

Teatru Toma Caragiu din Ploieşti a găzduit un nou eveniment special.

Emy Drăgoi şi al său acordeon magic i-a aşteptat pe ploieşteni la spectacolul Cineacordeon – de la filmul mut la musical, un show extraordinar care a demonstrat că acordeonul poate fi un instrument special. Sala teatrului a fost plină, iar apariţiia invitaţilor artiştilor a smuls ropote de aplauze.

Senzaţionale au fost cele două fiice ale artistului, Bianca şi Alessia, care au demonstrat că în familia Drăgoi talentul muzical se moşteneşte. Un moment special l-a avut sora artistului, Raluca, iar actriţa Medeea Marinescu, unul dintre copiii-minune ai filmului românesc care, spre deosebire de ceilalţi, odată cu trecerea anilor, nu s-a pierdut în uitare ci este una dintre cele mai apreciate actriţe de teatru şi film din generaţia ei,  a arătat plăcerea de a cânta într-un proiect muzical unic.

Recunoscut drept cel mai bun acordeonist de jazz al momentului, artistul Emy Drăgoi se face remarcat constant şi prin ineditul şi valoarea unor ample proiecte muzicale. Cineacordeon este un asemenea proiect, care propune publicului, în cadrul unui spectacol complex, o călătorie muzicală începută în epoca filmului mut şi a genialului actor Charlie Chaplin şi care ajunge la acordurile unor partituri din celebre creaţii cinematografice moderne.

Cunoscătorii vor recunoaşte acorduri din filmele Casablanca sau Smile, dar şi din peliculele româneşti Pistruiatul sau Maria Mirabela, precum şi acordurile sonore din filmul Ciuleandra. Toţi ceilalţi vor descoperi un univers muzical care cu siguranţă îi va cuceri, aşa cum se întâmplă cu fiecare dintre incursiunile muzicale ce poartă semnătura artistică a interpretului şi compozitorului Emy Drăgoi.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(830 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Tamara 0  

Superlativ este cuvântul care definește acest spectacol!

(8 mai 2018 17:38:50)


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 octombrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro