Joi, 25 aprilie 2024 - 2:05:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan, de la fetiţa cuminte la diva sexy FOTO


26 martie 2012

main_andreea_balanAu trecut mai bine de 10 ani de când ploieşteanca Andreea Bălan cânta “Lasă-mă, papa, la mare”. Blonda cu codiţe multicolore de atunci s-a transformat, între timp, într-o bombă sexy. A renunţat la codiţe şi la platforme, iar acum arată cât mai multă piele, atât de multă încât în ultimul videoclip apare acoperită doar cu câteva bancnote.

Când s-a despărţit, artistic vorbind, de Andreea Antonescu şi a început o carieră solo, Andreea a renunţat la blond şi s-a vopsit brunetă. A adoptat un alt stil vestimentar şi a pozat chiar în şcolăriţă timidă, îmbrăcată în cămaşă, cu cravată. Odată cu evoluţia sa au început să apară şi andreea_balan_andreprimele zvonuri cum că Andreea ar fi apelat la chirurgia estetică pentru a atinge anumite standard de frumuseţe la care visa.

Artista a recunoscut că şi-a făcut o rinoplastie şi că şi-a pus aparat dentar. Însă misterul referitor la bustul ei mărit peste noapte nu s-a elucidat deocamdată, scrie perfecte.ro. Pentru cea mai recentă piesa lansată, “Money Love”, Andreea a renunţat complet la haine şi a pozat acoperită doar de câteva bancote, lăsând încă o dată în plus loc speculaţiilor referitoare la o posibilă intervenţie chirurgicală suferită la nivelul bustului.

 

 

andreea_balan3andreea_balan2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

andreea_balan4


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro