Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:07:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aeroportul din Abu Dhabi oferă cele mai bune condiţii de relaxare


21 septembrie 2013

GoSleep este numele capsulelor montate în aeroportul din Abu Dhabi. Acestea le oferă pasagerilor care au ajuns mai devreme în aeroport sau care au pierdut un zbor, posibilitatea de se relaxa şi de a scăpa de agitaţia din jur.  Zece astfel de capsule au fost montate în terminale 1 şi 3, iar alte 35 vor fi instalate până la finele acestui an.

Create de o companie finlandeză aceste capsule sunt de fapt fotolii care pot fi transformate în paturi. Arabii vor să implementeze în capsule internet, prize pentru încărcarea telefoanelor mobile, a laptopurilor sau a tabletelor şi un spaţiu dedicat pentru bagaje. Taxa pentru utilizarea unei capsule este de 12.25 dolari pe oră.

Aeroportul din Abu Dhabi este primul din lume care a instalat astfel de capsule se laudă Mohammed Al Bulooki, Chief Commercial Officer al Abu Dhabi Airports Company. Aeroportul din Abu Dhabi a fost declarat cel mai bun aeroport din Orientul Mijlociu, în parte datorită instalării echipamentelor GoSleep.

Cel mai bun aeroport din lume este Changi din Singapore.  Acesta a fost desemnat cel mai bun aeroport din lume în cadrul ceremoniei Premiilor Skytrax pentru Aeroporturile Lumii din 2013, ţinută, în aprilie, în Geneva. Changi a câştigat o reputaţie pentru atenţia acordată experienţei pasagerilor şi pentru oferta amplă de servicii de entertainment.  Aeroportul oferă tururi gratuite de oraş tuturor călătorilor aflaţi într-o escală pentru cinci ore sau mai mult, în timp ce facilităţile includ o piscină, grădini şi cinematografe. Changi a fost şi unul dintre primele aeroporturi care au introdus spaţii Wi-Fi şi a fost câştigătorul trofeului Skytrax în trei rânduri (2000, 2006, 2010) înainte să îl primească şi în 2013.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro