Marţi, 19 martie 2024 - 10:05:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Principele Nicolae s-a despărţit de iubita irlandeză


14 mai 2013

Tânăr, charismatic, prinţ şi, mai nou... singur! Libertatea scrie că principele Nicolae al României s-a despărţit de logodnica sa irlandeză Rebeca Margareta Byatt, alături de care a avut o relaţie de mai mulţi ani.

 

La petrecerea de vineri de la Palatul Elisabeta, principele Nicolae i-a ţinut locul lui Mihai I, care, pentru prima dată din 1997, nu a putut fi prezent la aniversarea Zilei Regalităţii. Relaxat şi cu zâmbetul pe buze, nepotul regelui a socializat, timp de două ore, cu sute de invitaţi, membri marcanţi ai vieţii politice şi culturale din Bucureşti. Acesta a fost însoţit doar de consilieri, motiv în plus să stârnească interesul tinerelor participante la eveniment. “Distanţa şi-a spus cuvântul. Deşi relaţia era solidă, ba chiar existau gânduri de căsătorie, Alteţa Sa Regală s-a despărţit de iubita lui”, a declarat un apropiat al Casei Regale.

Principele Nicolae a cunoscut-o pe Rebeca Byatt în timp ce studia managementul afacerilor şi marketingul la Colegiul Royal Holloway din Londra, iar tânăra a aflat că se iubeşte cu un prinţ abia după două luni. Ca dovadă că lucrurile erau serioase stă şi faptul că Rebeca a participat la câteva evenimente ale familiei, ba chiar a declarat că s-ar muta oricând în România. Însă de anul trecut, de când principele s-a stabilit la Bucureşti, aceasta nu a mai venit la nici unul din evenimentele familiei.

Cum prinţul este singur-singurel acum, româncele au toate motivele să... viseze!

Principele Nicolae s-a mutat în România în toamna trecută, pentru a prelua o parte din atribuţiile publice ale Casei Regale. S-a născut pe 1 aprilie 1985, în Elveţia, şi e fiul principesei Elena, a doua fată a regelui Mihai. Va urma la tron dupa principesa Margareta şi după mama sa. E pasionat de fotbal, cricket, rugby şi, la fel ca regele Mihai, adoră maşinile.

Deşi e al treilea pe linia moştenitorilor coroanei româneşti, până să se stabilească în România a dus o viaţă de om obişnuit: a fost chelner, vânzător sau figurant la filmări, dar a lucat şi la o companie care organizează expediţii educative pentru tineri.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro