Vineri, 29 martie 2024 - 3:21:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Turcoazul este culoare verii!


16 iunie 2012

turcoazDin punct de vedere al designerilor, turcoazul este una dintre culorile vedetă ale sezonului acesta. Combinaţiile şi variaţiile pe această temă sunt nu numai permise dar şi încurajate. Îndrăzneşte să fii radiantă, punânâdu-ţi în evidenţă buna dispoziţie prin asocierea obiectelor vestimentare în diferite culori din această paletă.

Turcoazul îmbină elementele aer şi apă, este inspirat din natură, din mediul înconjurator şi completează perfect o ţinută fie ea una casual fie una de ocazie. În aceeaşi măsură depinde şi textura hainelor pe care le alegi şi ocazia pentru care le foloseşti.

Pentru un eveniment de seară, designerii te sfătuiesc să îmbraci haine în nunaţe mai închise la care să accesorizezi  bijuterii, funde sau florii de culoare turcoaz. Dacă totuşi optezi pentru o rochie turcoaz, poart-o cu încălţări şi bijuterii de culoarea perlei, argintii sau chiar violet.

Vrei să obţi un look casual? Nimic mai simplu! Alege un tricou turcoaz şi o pereche de pantaloni lungi sau scurţi de colaore albă. Îţi place hippie? Îndrăzneşte şi îmbracă un obiect vestimentar turcoaz cu ceva în nuanţe roşii purpurii, ocru sau foloseşte accesorii maro.

Dacă îţi place să fii în centrul atenţiei, nu ezita să porţi turcoaz cu fucsia, două culori tari, care în această combinaţie se scot una pe cealaltă în evidenţă. În privinţa pantofilor, cumpără-ţi o pereche de platforme şi look-ul tău va fi de milioane.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro