Vineri, 26 aprilie 2024 - 8:24:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


LaLa Band revine la Ploieşti


4 martie 2013

LaLa Band revine în Ploiesti, în cadrul unui amplu turneu national. Marti, 23 aprilie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, tinerii ploieşteni vor putea asista la un concert extraordinar al idolilor lor.

Membrii trupei LaLa Band au început la sfârşitul lunii ianuarie cel de-al treilea turneu naţional din cariera lor muzicală, numit “LaLa Love Tour”! Lala Band dedică acest amplu turneu îndragostitilor din toata tara. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toţi adolescentii prezenţi sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. În plus, tinerii artisti au pregatit si multe surprize din sezonul 4 al serialului „Pariu cu viata”.

Dupa ce anul trecut, mii de adolescenti din toate colturile tarii si-au vazut idolii, trupa va strabate toata Romania pentru a se intalni din nou cu fanii, in cadrul unui turneu care va cuprinde lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie.

Fanii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodata de preferatii lor, prin achizitionarea pachetului VIP. Acesta include un bilet in cea mai buna zona a salii, un obiect inscriptionat LaLa Band, un poster cu autografele artistilor si oportunitatea extraordinara de a participa la o sesiune foto cu membrii trupei LaLa Band. Sedinta foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00. Atentie, biletele VIP sunt limitate!

Biletele sunt diponibile la doua categorii de preturi: VIP Package – 150 lei si categoria de 80 de lei. Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, in oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro, dar si online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural “Arta contra drog – 2013″, initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului).

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro