Vineri, 29 martie 2024 - 11:46:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Renunţă la pictorialele sexy pentru politică


3 mai 2012

marika_fruscioGata cu pictorialele sexy? Aşa s-ar părea, în cazul Marikăi Fruscio. Şi asta pentru că italianca a decis să se reorienteze: vrea o carieră politică.

Starleta care a cucerit Cizma cu formele ei planturoase a dezvăluit că este dispusă să renunţe la visul ei, de a avea o carieră în televiziune. „Deja fac primele demersuri pentru a intra în lumea politică, am reuşit să-mi stabilesc conexiuni importante. În aceste zile fac naveta Roma-Milano, pentru a vorbi despre acest lucru. Sigur că îmi voi începe cariera în oraşul meu natal”, a declarat vedeta născută în fief-ul lui Berlusconi, Milano.

Motivul pentru care ea se gândeşte la o reconversie profesională este legat, în mod clar, şi de dezamăgirile pe care i le-a produs showbizul. „Sunt la ani-lumină de ceea ce înseamnă succesul. Nu am fost ajutată de nimeni, nu am primit propuneri concrete, iar asta mi-a dat de gândit, m-a ajutat să înţeleg anumite lucruri”, a subliniat Marika. În plus, ea a dezvăluit că îşi doreşte un bărbat simplu, fără fumuri în cap. Cum se va împăca asta cu politica, vom afla la momentul potrivit.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro