Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:47:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eba se mărită astăzi cu SIDA


1 septembrie 2012


eba2-bogdanConform unui comunicat de presa transmis de către Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, nunta de astăzi a celor doi va fi plină de surprize.

Prima dintre ele îl reprezintă numărul de invitaţi, care ajunge la aproximativ 600 de invitaţi, prieteni şi cunoştinţe ale lor, ale părinţilor lor şi ale naşilor, iar cea de-a doua, luna de miere care va fi amânată pentru la iarnă sau pentru anul viitor. Ei au anunţat că verighetele sunt din aur roşe şi au costat împreună 500 de euro, iar culoarea tematică a evenimentului va fi roz fane.

EBA şi Syda au precizat că slujba religioasă se va desfăşura după-amiază la o biserică ortodoxă veche din Bucureşti, iar sărbătorirea evenimentului va avea loc la Palatul Snagov, într-un cort special amenajat în grădina acestuia. Din surse, biserica unde se va ţine slujba de cununie este Sfântul Spiridon, din Bucureşti. Naşii urmează să fie bunii lor prieteni Aura-Mari Mustea-Şerban şi Răzvan Mustea-Şerban, iar mireasă va fi însoţită, conform tradiţiei româneşti, de o singură domnişoară de onoare şi un singur cavaler de onoare, respectiv verişoara sa primară Raluca Băsescu şi prietenul lor Codin Maticiuc, alias Poponeţ.

Meniul ales conţine, printre altele, caviar, pastă de jambon, sărmăluţe în foi de viţă şi de varză, costiţă, mămăliguţă, smântână, ruladă de curcan, pulpă de viţel. Atmosferă va fi întreţinută de interpreţii Aurel Tamaş, Călin Geambaşu, Smiley Bând şi de un DJ. Conform comunicatului, rochia miresei este din dantelă Sophie Hallette, organza din mătase naturală şi tafta, a fost realizată de designerul autohton Anca Maxim şi a costat în jur de 4.500 de euro.

Conform comunicatului, invitaţii nu au niciun fel de restricţie, iar evenimentul nu beneficiază de nicio protecţie specială din partea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au precizat la finalul comunicatului că “din dorinţa de a răspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastră, vom pune la dispoziţia presei, în timp util, câteva fotografii şi imagini video, care vor putea fi publicate şi difuzate în mod liber. “


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro