Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:45:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cel mai mic căţel din lume are dimensiunile unui măr


27 martie 2015

Cel mai mic căţel din lume are 10 săptămâni, dar nu este mai mare decât un măr şi cântăreşte numai 300 de grame, potrivit cartman.tv.

Pe nume Tudi, căţelul este un pui din rasa Chihuahua care trăieşte în Varşovia, Polonia. Deşi Tudi are aproape 3 luni şi este un căţel sănătos, dimensiunile sale sunt foarte reduse, chiar şi pentru un pui de Chihuahua.

Fratele lui Tudi, care locuieşte cu aceeaşi familie din Polonia, are dimensiuni normale, cântărind aproximativ o jumătate de kilogram

Dacă Tudi va continua să crească în acelaşi ritm extrem de scăzut, el are toate şansele de a deveni noul deţinător al recordului Guiness Book pentru „Cel mai mic câine din lume”.

Pentru a intra oficial în Cartea Recordurilor drept „Cel mai mic câine din lume”, Tudi trebuie mai întâi să devină un câine adult, aşa că proprietarii săi mai au de aşteptat încă două luni.

În prezent, cel mai mic câine din lume este tot un reprezentant al rasei Chihuahua, pe nume Boo Boo. Acesta este lung de numai 10 centimetri şi cântăreşte aproximativ 700 de grame. Aşadar, cu cele 300 de grame ale sale, Tudi are şanse mari să nu îl depăşească niciodată pe Boo Boo la greutate şi să intre, astfel, în Cartea Recordurilor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro