Joi, 28 martie 2024 - 1:40:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


L-a înlocuit pe George Clooney cu Steve-O de la „Jackass” FOTO


23 aprilie 2012

elisabetaNu a rămas foarte mult singură. Elisabetta Canalis, fosta logodnică italiană a lui George Clooney, pare să iubească din nou. Iar alesul modelului de 33 de ani este tot un personaj cunoscut, chiar dacă nu de calibrul starului hollywoodian: Steve-O.

 

Frumoasa şi englezul, devenit celebru datorită emisiunii „Jackass”, de la MTV, au fost văzuţi în ultima vreme tot mai des împreună, chiar dacă s-au ferit de paparazzi, stând mai mult în apartamentul italiencei. Surse apropiate celor doi pretind că ar forma un cuplu de câteva săptămâni. „Steve o face să râdă pe Eli, iar acesta este punctul ei slab. Era lucrul care-i plăcea cel mai mult şi la George. Clooney este ca un copil, iar de când Steve-O a fost la reabilitare, a devenit un tip sensibil şi timid, aşa că Elisabetta are parte de ambele lui feţe”, a dezvăluit o elisabettasursă.

 

Ce-i drept, starul MTV nu este deloc un om obişnuit. În 2008, a fost arestat pentru că consum de cocaină şi obligat să urmeze un tratament de reabilitare. Şi nu este singurul episod din trecutul său în care a încălcat legea. În plus, el a avut şi o tentativă de sinucidere. Dar dragostea este oarbă, iar Elisabetta Canalis, care tocmai pretindea că este singură în Los Angeles, o simte pe pielea ei.elisabetta1


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro