Marţi, 25 iunie 2024 - 8:49:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Rapperul prahovean Ştefan P3 îşi lansează EP-ul de debut „SUPERSTAR”


6 iunie 2024

Tânărul rapper prahovean Ştefan P3, în vârstă de 18 ani, a lansat recent EP-ul său de debut, intitulat „SUPERSTAR”, marcându-şi astfel intrarea oficială în industria hip-hop. Născut în 2005 şi crescut în Filipeştii de Pădure, Ştefan-Cristian Petre, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „I. L. Caragiale” Ploieşti, şi-a început parcursul muzical la doar 12 ani, când a urcat pentru prima oară pe scenă cu o piesă proprie.

În ultimii ani, Ştefan P3 a avut numeroase apariţii pe scene mari din ţară şi a colaborat cu alţi artişti rap, consolidându-şi astfel prezenţa în lumea muzicală. Primul său single oficial, „Dau tot”, lansat în iunie 2023, a fost urmat de participări la festivaluri importante precum SAGA (Bucureşti), Hustle (Azuga şi Costineşti), Boovie (Braşov) şi Direct din Trap (Bucov).

EP-ul „SUPERSTAR”, lansat pe 26 aprilie 2024, conţine şase piese: „Superstar”, „Oraşu’ meu”, „Masacru”, „Timp”, „Strigă” şi „Lumina”. Aceste piese explorează o varietate de stiluri, de la hip-hop underground şi oldschool la grime, afro drill, pop, hip-pop şi latino dancehall. Temele abordate variază de la subiecte personale şi emoţionale la probleme sociale şi de manifest.

 

Piesa de titlu, „Superstar”, oferă o introducere în universul artistic al lui Ştefan P3, reflectând asupra parcursului său dificil şi transformării sale prin muzică. „SUPERSTAR” promite să surprindă publicul prin diversitatea sunetelor şi mesajelor transmise, evidenţiind talentul şi versatilitatea acestui tânăr artist.

Ştefan P3 lucrează în continuare la o mulţime de proiecte, promiţând noi single-uri care îi vor surprinde cu siguranţă urmăritorii. Printre acestea se numără imnul programului Ploieşti #LetsPLAY - Capitala Tineretului din România 2024, care s-a auzit deja la Palatul Administrativ, sediul Consiliului Judeţean Prahova, la Palatul Culturii din Ploieşti, la Sala Sporturilor „Olimpia” şi chiar pe stadionul „Ilie Oană”, la meciurile Petrolului, dar şi o piesă numită „Pădure de vară”, în colaborare cu Maria Voiculescu, pentru care a fost deja filmat şi montat un clip. 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 iunie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro