Joi, 18 aprilie 2024 - 3:34:00
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Manager nou la Afi Palace Ploieşti


3 februarie 2015

Oana Vîjială a fost numită mall manager în cadrul AFI Palace Ploieşti, începând cu luna ianuarie a acestui an.

 Deschis în octombrie 2013, după o investiţie de peste 50 de milioane de euro, centrul comercial AFI Palace Ploieşti îşi continuă strategia de a fi prima alegere a ploieştenilor în materie de branduri, modă şi petrecere a timpului liber, o direcţie pe care reprezentanţii AFI au adoptat-o încă din stadiul de proiect al mall-ului.

Oana Vîjială a revenit în familia AFI pentru a continua această strategie, fiind deja familiarizată cu managementul grupului şi, în mod particular, cu AFI Palace Ploieşti, după ce, cu puţin timp în urmă a ocupat poziţia de Leasing Manager în cadrul departamentului de leasing al AFI Palace Malls Division.

Oana are peste 7 ani de experienţă în real estate, în principal pe segmentul de retail, iar din noua sa poziţie se va ocupa de activităţile administrative ale AFI Palace Ploieşti şi va coordona o serie de proiecte şi campanii.

“Sunt foarte bucuroasă pentru oportunitatea de a conduce AFI Palace Ploieşti, un centru comercial nou şi modern în care cred cu tărie şi, de asemenea, să mă alătur din nou echipei AFI.

AFI Palace Ploieşti are un potenţial enorm şi acest lucru se datorează rezultatelor foarte bune înregistrate în mai puţin de un an de la deschidere. Este un proiect unic, ce propune oferte şi branduri care în mod sigur vor face diferenţa în alegerile ploieştenilor. Mai mult decât atât, consider că aceia care căutau în Bucureşti brandurile preferate, precum şi o atmosferă de shopping inedită, le găsesc acum chiar în oraşul lor, în AFI Palace Ploieşti” a declarat Oana Vîjială, Mall Manager AFI Palace Ploieşti.

AFI Palace Ploieşti găzduieşte în cea mai mare parte branduri exclusiviste, precum şi spaţii special amenajate pentru petrecerea timpului liber.

În 2014, AFI Palace Ploieşti a lansat Zappa Club &Lounge, primul club dintr-un mall, şi de asemenea, a adus o serie de branduri renumite pentru prima dată în Ploieşti, precum Musette, Aldo, Nike, Camaieu, Time Out, Parfois  Mohito, Sinsay, SMYK, Lego Store, Gloria Jean’s Coffees, Cartureşti, Geta Voinea Factory şi multe altele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro