Joi, 28 martie 2024 - 8:35:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Drumul de la prostituată la supermodel internaţional


26 ianuarie 2012

zahiaDacă în urmă cu un an, întreaga presă vorbea despre aventurile, pe bani, ale prostituatei marocane minore Zahia Dehar cu trei fotbalişti francezi, acum despre ea se vorbeşte în cu totul alţi termeni, potrivit Realitatea.net.

Povestea acestei fete este dramatică, dacă ne gândim că ea a fost obligată să se prostitueze încă din adolescenţă. Prostituţia e legală în acea zonă a Franţei, dar doar pentru persoanele de peste 18 ani. Fata îi întâlnise pe fotbaliştii Franck Ribery, Sidney Govou şi Karim Benzema la 16 ani pe primul şi la 17 ani pe următorii. Iar atunci când s-a aflat toată povestea, doar reputaţia celor trei a avut de suferit, cu toate că iniţial ar fi putut face până la trei ani de închisoare şi ar fi putut plăti amenzi serioase.

Transformarea ei este cu atât mai mare cu cât ea lansează acum o colecţie de lenjerie la Săptămâna Modei de la Paris, iar fotografiile de prezentare ale colecţiei au fost făcute de unul dintre cei mai importanţi designeri francezi, Karl Lagerfeld de la Casa de modă Chanel.

Şi nu doar că a ajutat-o în cariera ei viitoare, dar Karl Lagerfeld a avut şi cuvinte de laudă la adresa ei. Designerul a descris pozele pe care le-a făcut ca fiind foarte amuzante şi a spus că sunt în stil pin-up şi că i-a făcut plăcere să o pozeze. Şi, mai spune Lagerfeld, Zahia pare o curtezană veche franceză.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro