Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:31:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O româncă este iubita lui Ronaldinho


4 aprilie 2012

liliPresa din întreaga lume încearcă de peste un an să afle dacă o timişoareancă e iubita unuia dintre cei mai mari fotbalişti ai timpurilor noastre. Tatăl tinerei a confirmat informaţia.

Lili Chevereşan (27 de ani), blonda care, de un an şi jumătate, apare mereu în compania celebrului fotbalist brazilian Ronaldinho, a plecat în urmă cu opt ani din Timişoara pentru a deveni make-up artist la Milano, Italia. De altfel, tot acolo l-a cunoscut şi pe starul fotbalului care pe vremea aceea activa ca jucător la AC Milan. Deşi au susţinut mereu că sunt doar prieteni, când i-a expirat contractul cu echipa italiană, Ronaldinho s-a mutat în Brazilia împreună cu românca.

Ultima dată, cei doi au apărut împreună în luna februarie, la Carnavalul de la Rio, dar tot nu au recunoscut că se iubesc.

ronaldinho2Adevărul îl ştie însă Gheorghe Chevereşan, tatăl româncei, care locuieşte la Timişoara.

“Da, Lili a mea se iubeşte cu Ronaldinho şi locuiesc împreună. I-a cunoscut şi părinţii şi e cea mai bună prietenă cu sora lui. Eu nu îi întreb de căsătorie, treaba lor, să se iubească, asta e important. În decembrie a venit ultima dată acasă, acum o să meargă, probabil, soţia, la vară, acolo. El mai are un copil, mi-a povestit Lili că l-a cunoscut, că îi place de ea. Ea se înţelegea bine cu copiii tot timpul”, a spus mândru tatăl tinerei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro