Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:41:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EUROVISION 2013/ Bonnie Tyler îl susţine pe Cezar Ouatu


13 mai 2013

Cântăreaţa Bonnie Tyler, reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2013, a declarat că, pentru că nu poate vota pentru ea în celebra competiţie, va vota pentru Cezar Ouatu, reprezentantul României, informează televiziunea publică.

Echipa Eurovision România a avut, sâmbătă, cea de-a doua repetiţie pentru semifinala din 16 mai. Cezar şi colegii săi au urcat din nou pe scena de la Malmö Arena, după pregătirile prealabile din culise. Au fost din nou verificate sunetul, unghiurile de filmare, toate detaliile pentru ca show-ul lui Cezar să fie unul cât mai curat, perfect atât ca imagine, cât şi ca sunet. Repetiţia a fost urmată, de această dată, de o conferinţă de presă, în cursul căreia Cezar a vorbit despre aşteptările sale de la acest concurs, dar şi despre cariera sa de contratenor.

 

"Repetiţia a ieşit foarte bine, dar aştept cu nerăbdare momentul când voi cânta în faţa celor peste 10 mii de spectatori. Sunt convins că atunci va fi şi mai bine, pentru că întotdeauna, atunci când văd publicul impresionat de piesele pe care le interpretez, simt că trăiesc pentru cei care mă ascultă. Nu o dată mi s-a întâmplat să plâng în timp ce cântam", a mărturisit Cezar la conferinţa de presă.

El a mai spus că, deşi urmăreşte cu mare interes competiţii muzicale precum Eurovision şi San Remo, nu s-ar fi gândit să participe. Însă, din momentul în care compozitorul Cristian Faur l-a contactat pentru a-i încredinţa piesa "It's My Life", totul a devenit o provocare pe care artistul o ia în serios. În finalul conferinţei de presă, Cezar a acordat din nou interviuri mai ample unor jurnalişti din presa online şi de radio.

 

De vocea lui Cezar a fost uimită şi Bonnie Tyler, celebra interpretă galeză care anul acesta este reprezentanta Marii Britanii la Eurovision. Echipa TVR i-a luat sâmbătă un interviu vedetei, aceasta declarând că, întrucât nu îşi poate acorda sieşi propriul vot, i-l va da lui Cezar.

 

Imagini din interviul acordat de Bonnie Tyler echipei TVR vor putea fi urmărite la o ediţie ulterioară a emisiunii "Drumul spre Malmö", de la TVR 1. Emisiunea poate fi văzută şi pe TVR HD, TVR Internaţional, precum şi online, pe www.tvrplus.ro.

Seara, delegaţia română a dat curs invitaţiei colegilor din Belarus de a participa la petrecerea organizată de ei la Euroclub. Cezar, devenit foarte cunoscut printre iubitorii Eurovisionului, a fost solicitat de numeroşi admiratori să facă fotografii şi să discute.

Cezar va concura în cea de-a doua semifinală a Eurovision Song Contest 2013, pe 16 mai, unde piesa "It's My Life" va intra în competiţie pe poziţia 17.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro