Joi, 28 martie 2024 - 7:30:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Consuelo şi Adi Mutu invitaţi la nunta lui Bute


3 iunie 2013

Mai sunt două săptămâni până la marele eveniment din viaţa pugilistului Lucian Bute. Pe 15 iunie, la nunta de la Galaţi vor veni peste 400 de invitaţi numai unu şi unul la cel mai important eveniment monden al anului. Printre aceştia se află Adrian Mutu cu soţia sa Consuelo, potrivit Wowbiz.

 

Lucian Bute se va însura cu iubita, iar toate detaliile sunt deja puse la punct. Prima petrecere se va ţine pe 8 iunie, în staţiunea Buşteni, la Castelul Cantacuzino, unde se va oficia cununia civilă. În următorul weekend, pe 15 iunie, invitaţii vor continua cheful la Galaţi.

 

Vor fi 400 de invitaţi, iar cap de listă este cuplul Consuelo şi Adrian Mutu. Fotbalistul, foarte bun prieten cu campionul mondial la box, Lucian Bute, încă nu a confirmat prezenţa.

 

"Adrian Mutu şi Consuelo sunt invitaţi la nunta lui Lucian. Nu ştiu dacă va veni, pentru că s-ar putea să plece în vacanţă în Republica Dominicană. Dar eu cred că Adi va fi totuşi prezent la nuntă", a declarat pentru Wowbiz, Emanoil Savin, viitorul naş de cununie al lui Lucian Bute şi al Elenei.

 

La petrecerea de după cununia civilă, invitaţii vor mânca doar produse tradiţionale româneşti bio şi vor bea vin făcut chiar de tatăl pugilistului.

 

De detalii s-a ocupat chiar naşul, Emanoil Savin, primarul oraşului Buşteni.

 

"Sărmăluţe de curcan, curcan cu varză, icre, sarmale, poale-n brâu, plăcinte româneşti, cozonac tradiţional, cârnat vânătoresc şi drob românesc", a dezvăluit Savin meniul de la petrecerea care va avea loc la Castelul Cantacuzino din Buşteni.

 

O săptămână mai târziu, Lucian Bute are programată şi cununia religioasă la Galaţi, urmată de o altă super-petrecere, care va fi dată într-un cort echipat pe măsură, pregătit pentru 500 de oaspeţi.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro