Vineri, 29 martie 2024 - 1:58:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Premiera mondială a filmului despre Lady Di


7 septembrie 2013

La 16 ani de la moarte, regretata Lady Di revine in actualitate intr-un film care se declara biografic. "Diana", filmul despre Printesa Inimilor descrie ultimii ani din viata ai acesteia si a avut premiera mondiala in seara zilei de 5 septembrie, la Londra. Scenariul are la baza cartea lui Kate Snell, "Diana: Ultima ei dragoste".

Realizatorii sustin ca pelicula nu este un documentar, ci o interpretare dramatica. Oliver Hirschbiegel, regizorul filmului Diana sutine ca filmul este doar o parte din viata printesei si ca nu veridicitatea evenimentelor prezentate a fost scopul.

Rolul principal este intepretat de actrita australiana Naomi Watts. Ea a recunoscut ca a lucrat din greu pentru a-si schimba vocea, stilul si atitudinea, astfel incat sa se apropie cat mai bine de Lady Diana.

Filmul reconstituie momentele care au marcat ultimii ani din viata printesei, inclusiv calatoria ei in Angola, in cadrul campaniei impotriva minelor antipersoana.

Lady Diana a murit in urma unui cumplit accident de masina, la Paris, la 31 august 1997, alaturi de iubitul ei din acea vreme, egipteanul Dodi al-Fayed. Avea 36 de ani si era una dintre cele mai iubite si admirate personalitati de pe glob.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro