Vineri, 26 aprilie 2024 - 6:20:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


EXCLUSIV / Frumuseţe studenţească FOTO


13 decembrie 2012

Sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti a fost gazda unui eveniment cu totul şi cu totul deosebit: Festivalul Naţional Studenţesc "Miss Universitas", aflat la cea de-a XXII-a ediţie. Spectacolul-concurs cu tema "Miss într-o croazieră de vis" a reunit 17 frumuseţi din principalele centre universitare ale ţării. Studentele participante au reprezentat Casele de Cultură ale Universităţilor din Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Petroşani, Piteşti, Timişoara, Târgu-Mureş şi Ploieşti.

Pe durata concursului studentele participante au trecut prin trei probe - cea a ţinutei marinăreşti (proba de zi), nelipsita proba a costumului de baie şi, bineînţeles, cea a rochiilor de seară (în stil franţuzesc). Spectacolul-concurs a fost alternat cu momente artistice interpretate de actorii amatori ai Casei de Cultură a Studenţilor Ploieşti. Criteriile de jurizare stabilite de organizatori au fost: aspect fizic plăcut, atitudine, maniere, elegantă. Concurentele care au îndeplinit aceste condiţii au reuşit să ocupe primele poziţii în clasament, astfel locurile 2 şi 3 fiind câştigate de Scarlat Laura din Ploieşti, respectiv Budeanu Ana Maria din Braşov, iar locul 1 a mers anul acesta la Galaţi, fiind ocupat de Şlapac Cristina.

"Nu a fost un concurs greu, dar nici uşor. Toate concurentele au fost frumoase şi bine pregătite pentru a face faţă cu brio probelor concursului. Pe viitor voi continua să activez în domeniul modelingului, dar îmi doresc să îmi construiesc o carieră de inginer electronist, meserie pentru care mă pregătesc în cadrul universităţii din Galaţi", ne-a declarat câştigătoarea titlului Miss Universitas 2012, Şlapac Cristina.

Alături de Casă de Cultură a Studenţilor Ploieşti, organizatorii principali ai evenimentului, au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, cât şi ai Universităţii Petrol-Gaze din Ploieşti, care au acordat premii substanţiale concurentelor.

Câştigătoarele primelor trei locuri au primit din partea sponsorilor un sejur la munte şi unul la mare, iar câştigătoarea Miss Universitas a beneficiat de o şedinţă foto profesională, realizată de fotograful Cristi Câmpeanu. În încheierea evenimentului cei prezenţi au putut asista la un recital de excepţie susţinut de formaţia "Young Romanian Artists" din Braşov, dar şi la prezentarea unor colecţii vestimentare

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro