Joi, 18 aprilie 2024 - 11:55:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Micile plăceri ale vieţii, într-o carte cât o piuneză


18 martie 2015

Chiar dacă multe persoane nu îşi mai pot imagina în prezent viaţa fără un eBook,  există încă multe persoane care preferă în continuare să simtă mirosul unei cărţi şi să întoarcă paginile cu plăcere.

Atunci când cărţile sunt mici, este şi mai bine, deoarece sunt mai uşor de transportat. Din când în când, multe persoane au nevoie să se simtă motivate, aşa că achiziţionează cărţi cu îndemnuri la o viaţă echilibrată pe toate planurile şi sfaturi pentru a depăşi o situaţie dificilă.Un artist din Denver, Colorado, reuşeşte să creeze adevărate mici opere de artă, care încap uşor între degetele de la o mână. Cu ajutorul unui stilou sau cu acuarelă, Evan Lorenzen scrie cărţi în miniatură cu puternice mesaje sociale şi de încurajare, care sunt mai mici chiar şi decât o piuneză.

El a făcut o miniatură pe care a denumit-o „Micile plăceri ale vieţii”, un volum mic de adevăruri despre lucrurile mici din fiecare zi care ne-ar putea face fericiţi.

Ciripitul păsărilor, mirosul de ploaie şi uneori mâncatul cerealelor din craniul celui mai mare duşman ar putea fi suficiente pentru a zâmbi mai mult şi pentru o stare de bine.

Inspiraţia pentru aceste lucrări vine din mitologie şi din perioada medievală, în care aceste sfaturi despre viaţă erau imprimate masiv.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro