Joi, 28 martie 2024 - 2:15:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Rio de Janeiro se mută la Mamaia


6 iulie 2012

mamaiaRadu Mazăre este hotărât să transforme Mamaia, măcar pentru o zi, în Capitala Europeană a Distracţiei .

Pe 6 iulie, bulevardul Mamaia va prinde culoare cu ocazia unei parade de defilare în cel mai pur stil brazilian. La iniţiativa primarului Radu Mazăre şi cu sprijinul Princess Summer Club, 11 care alegorice reprezentând cele mai cunoscute cluburi din Mamaia şi totodată din România,  vor face spectacol în două etape.

Mai întâi, în parcarea de la Telegondola, din zona Perla, carele se vor aduna până la ora 18.00. Primarul Radu Mazăre, îmbrăcat în costum de spartan şi însoţit de o gardă de 10 luptătoare spartane, va face la ora 21.00 o "inspecţie de front" amănunţită celor 11 care alegorice şi echipelor de dansatori, dansatoare şi animatori ce le însoţesc, care vor face pe rând un show de prezentare de maxim 20 de secunde. Apoi, în cea de-a doua etapă, cele 11 "legiuni" motorizate vor defila efectiv cu carele înşiruite unul după celălalt la o distanţă de 100 de metri, într-un spectacol de muzică, lumini şi contact interactiv cu publicul.

"Spartanul" şi garda lui vor sta în carul de deschidere, dirijând ritmul petrecerii. Traseul va fi: intrare parcare Perla - zona pietonală de faleză până în piaţeta Cazino - zona pietonală Castel – Princess Summer Club - ieşire din faleza la Palm Beach. Defilarea este estimată să dureze aproximativ două ore, după care fiecare car se va retrage la clubul de unde provine, acolo unde petrecerile vor continua până în zorii zilei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro