Joi, 28 martie 2024 - 2:40:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Coşmarul ducesei Kate


14 martie 2013

Revista Globe aruncă pe piaţă o poveste cu iz de telenovelă. Kate, ducesă de Cambridge se teme pentru căsnicia pe care o are cu prinţul William, după ce în anturajul familiei regale a apărut Isabella Calthorpe, în vârstă de 33 de ani, o fostă iubită a acestuia.

Teama ducesei Kate, care acum este însărcinată, a început la scurt timp după ce cumnatul său, prinţul Harry a început o relaţie cu Cressida. Faptul că sora Cressidei este Isabella, o actriţă care i-a fost iubită în trecut prinţului William, o nelinişteşte pe Kate, conform jurnaliştilor de la Globe. Soţia prinţului moştenitor al Coroanei britanice ştie că William a mai părăsit-o o dată, în 2004, la începutul relaţiei lor, pentru Isabella, cu care a avut o legătură amoroasă de scurtă durată.

De aceea, Kate face tot posibilul să îl despartă pe prinţul Harry de iubita sa, pentru a o elimina pe Isabella din anturajul familiei regale. Din acest motiv, între Harry şi Kate a izbucnit un scandal, fratele lui William fiind deranjat de atitudinea cumnatei sale, care îl consideră ţap ispăşitor pentru tot ceea ce nu merge bine între ea şi soţul său.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro