Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:56:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Produsele pentru bebeluşi de care ai nevoie atunci când îţi aduci acasă nou-născutul


7 septembrie 2019

Există o mulţime de produse pe care siteurile modern de parenting le recomandă ca fiind necesare atunci când te pregăteşti să devii părinte. Tone de produse îţi sunt recomandate ca fiind absolute necesare. Bebeluşul tău îţi va cere să cumperi totul, de la ştergătoare la aspiratoarele nazale, la maşinile care produc sunete, la monitoarele modern, la balansoarele automate care leagănă copilul. Invenţiile firmelor de marketing nu au nicio limită şi te vei trezi pus în faţa unor multitudini de produse, iar de multe dintre acestea nu vei avea niciodată nevoie.

Aveţi probleme financiare, dar aţi găsit câteva produse pentru bebeluşi cu adevărat necesare, dar care au preţuri nu foarte accesibile?  Există cineva care te poate ajuta: Forza.md.

Este un creditor online pe termen scurt din Moldova. Forza credite fara gaj sunt rapide şi accesibile. Primiţi confirmarea cererii în doar 20 de minute şi veţi afla cu exactitate cât de mult va trebui să rambursaţi cu ajutorul calculatorul rapid de credit. Fără taxe ascunse - se va calcula suma reală.

Cu toate acestea, dacă nu sunteţi sigur că veţi putea rambursa împrumutul - nu-l luaţi. Cumpără doar cele mai importante lucruri pentru copilul tău.  Când cumpăraţi ceva, întrebaţi-vă: Care este cel mai rău lucru care se poate întâmpla dacă nu cumpăr acest produs?

Am nevoie de toate astea? Nu, probabil că nu de toate, dar vei cumpăra cu drag un produs care va ajuta la calmarea, confortul şi protejarea celui mic. Dacă îţi oferă posibilitatea de al lăsa bebeluşul puţin, în altă cameră decât cea în care era mama şi tata, atunci este perfect.

Aici, vom acoperi o gamă largă de produse, dintre care unele veţi începe să le utilizaţi în primele zile după naşterea copilului dvs. şi le va folosi în continuare luni sau chiar ani , iar altele pe care le veţi folosi doar pentru câteva zile după naştere. Deci, de ce ai nevoie când aduci un copil acasă de la spital? În principal, aveţi nevoie de somn. Dar şi elementele din această listă sunt importante.

Transport: mutarea bebeluşului de la spital la casă (şi apoi prin lume)

Pentru a aduce nou-născutul acasă de la spital, probabil veţi avea nevoie de un scaun auto, cărucior sau alt produs pentru transport.

Când vine vorba despre scaunul auto al copilului, siguranţa este întotdeauna preocuparea principal a oricărui părinte responsabil

Şi iată un sfat util: În primele zile  ale nou-născutului, nu îl veţi plimba zilnic. Puteţi folosi un marsupiu utlil pentru a ţine un bebelus pofticios la piept, extrem de necesar atunci când vă plimbaţi prin casă la 3 dimineaţa, încercând cu disperare să îl calmaţi sau să îl adormiţi.

Pături: călduroase şi confortabile

Ca regulă generală, un bebeluş are nevoie de mai multă căldură decât un adult pentru o încălzire adecvată. Aşadar, dacă purtaţi un tricou şi blugi, puneţi copilul într-un singur, un pulover, pantaloni şi şosete. Dacă îl imbrăcaţi cu un tricou, înfăşuraţi copilul într-o pătură. Şi căciuliţe ... nou-născuţii ar trebui să poarte întotdeauna căciuliţe moi, confortabile, cu excepţia cazului în care temperatura ambiantă este suficient de caldă.

Cu excepţia cazului în care trăiţi în tropice, când nu îl ţineţi în braţe, nou-născutul dvs. ar trebui să fie înfăşurat într-o pătură caldă de cele mai multe ori.

Pătuţul

Puteţi pune copilul să doarmă într-un pătuţ de dimensiuni mari, oricând doriţi, dar în primele zile este mult mai uşor  să ţineţi  nou-născutul aproape de propriul pat, minimizând efortul alimentaţiei dese şi schimbarea pampersilor.

Baia: curăţenia şi sănătatea merg mână în mână

Este important să nu scufundaţi corpul unui nou-născut în apă decât după ce cordonul ombilical s-a desprins şi locul s-a vindecat. Primele băi ale bebeluşului sunt oferite cu pânze de toaletă calde şi umede, dar puteţi începe să utilizaţi un scaun de baie cu mult înainte de începerea băilor reale.

Alăptarea: confort şi sprijin pentru bebeluş şi mamă

În primele zile după naştere, alăptarea va avea loc probabil acasă, aşa că vă veţi face griji pentru huse şi pompe necesare pentru colectarea laptelui mai târziu. Momentan, totul este vorba despre confortul pentru copil şi mamă.

Şerveţele, scutece şi multe altele

S-ar putea să dureze ceva timp pentru a găsi brandul potrivit de scutece, întrucât au accesorii diferite şi poate doriţi să încercaţi multe tipuri de şerveţele, deoarece au texturi şi mirosuri diferite. Dar lăsaţi experimentele pentru mai târziu. În primele zile, fii gata pentru cea mai importantă relaţie din viaţa dvs: mamă-copil!


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro