Vineri, 29 martie 2024 - 10:34:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan: “E penibil să-ţi expui viaţa la TV"


21 iunie 2013

Implicată într-o relaţie care are în spate 7 ani, o artistă de la noi dezaprobă modul în care vedetele de la noi înţeleg să-şi managerieze viaţa personală în platourile emisiunilor TV.

 

Andreea Bălan crede că este jenant să-ţi expui viaţa privată la TV, aşa cum procedează alte cupluri, şi că nu va proceda niciodată la fel, indiferent de ce se va întâmpla între ea şi iubitul ei Keo.

 

"Ne afişăm împreună destul de rar, suntem foarte discreţi şi nu dăm prea multe detalii despre relaţia noastră... Da, suntem împreună, e totul OK. Nu mergem la TV să dăm detalii cine găteşte şi cine face curat. Nu, niciodată! Lucrurile acestea sunt penibile. Am văzut că e în trend să-ţi expui viaţa la TV, dar e penibil", a precizat Andreea, conform ziarulring.ro.

 

Altfel, artista spune că vrea să-şi schimbe regimul alimentar. "Vreau să devin vegetariană! Nu neapărat că voi începe de acum, dar trebuie să renunţ la carne. Nu mănânc prăjeli, nu mănânc carne de porc, iar legumele la grătar sunt foarte bune. În plus, vegetarienii sunt foarte slabi. Momentan, sunt tânără şi mă menţin prin dans, dar e şi ceva genetic, dar mai târziu nu se ştie. Trebuie să iau măsuri şi vreau să fiu pregătită."

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro