Vineri, 10 iulie 2020 - 4:19:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

"After", cartea descărcată pe internet de un miliard de ori


5 ianuarie 2015

Anna Todd, o tânără romancieră de 25 de ani, a scris cartea “After” pe un site de scriere comunitar. Povestea ei s-a bucurat de un succes atât de mare încât a fost şi publicată, urmând să fie ecranizată în curând pentru marele ecran, relatează metronews.fr.

Până în prezent au fost înregistrate un miliard de descărcări pe internet, Anna Todd fiind fenomenul literar al momentului. Şi-a scris lucrarea “After” în direct pe internet, lăsând internauţii să descopere săptămânal un nou capitol al aventurilor personajului Tessa, eroina sa.

Totul a început în urmă cu un an, în Texas, când Anna s-a înscris pe site-ul de scriere comunitar Wattpad, care găzduieşte autori în devenire, dornici să îşi facă cunoscute textele. A urmărit mai întâi scrieri ale unor internauţi, începând apoi să scrie şi ea. “Nu ştiu cum să spun altfel: sunt o cititoare ajunsă scriitoare. Scriu pe telefon când sunt la magazin, când mă plictisesc la plimbare”, a afimat ea într-un interviu difuzat de Rue89.

Anna Todd a câştigat în scurt timp o mulţime de fani, care puteau interveni în scenariu. Petrecea opt ore pe zi online scriind noi capitole şi discutând pe marginea lor cu cititorii. Ziarişti americani au început să se intereseze de acest fenomen şi câteva reviste pentru femei i-au dedicat câteva articole.

După mai puţin de un an, cartea i-a fost publicată şi distribuită în librării. Romanul a fost cumpărat până în prezent de 26 de ţări, iar drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Paramount. Eroina din “After” descoperă sexualitatea cu băiatul rău din facultate, Hardin, cartea alternând întâmplări adolescentine cu pasaje uşor erotice. Scriitoarea a mărturisit că s-a inspirat din Harry Stiles, liderul grupului One Direction, pentru a-şi crea personajul.

Fără îndoială că volumul Annei Todd nu va revoluţiona literatura, însă povestea ei este în sine subiect pentru un nou roman. “Am scris cartea la calculator, aşa ca scuzaţi-mă dacă există şi câteva greşeli de ortografie”, le spune ea celor dornici să citească aventurile Tessei pe Wattpad.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(252 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 9 iulie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro