Vineri, 29 martie 2024 - 11:45:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Vrăjitori celebri bântuie Ploieştiul în ziua de Halloween


31 octombrie 2013

Harry Potter, Merlin, Vrăjitorul din Oz şi Zâna Naşă din Frumoasa din Pădurea Adormită sunt cele patru personaje celebre care vor bântui “Oraşul Vrăjitorilor” din Ploieşti Shopping City în ziua de Halloween, joi, 31 octombrie.  Între orele 17:00 şi 20:00, cei mici vor avea parte de ateliere de creaţie a costumelor de vrăjitorie sau de cioplire a dovlecilor, dar şi un treasure hunt cu premii surpriză, concursuri şi un show magic.

Ateliere de creaţie

 

Începutul petrecerii de Halloween este marcat de atelierele de creaţie unde micuţii vor învăţa cum să realizeze costume de vrăjitorie din hârtie creponată. Copiii vor fi încurajaţi să îşi dezvolte imaginaţia şi creativitatea şi să îşi încerce îndemânarea pentru a crea costume cât mai înfricoşătoare. Un make-up artist va fi responsabil de face-painting pentru o transformare completă. La finalul atelierelor, spre deliciul vizitatorilor, va avea loc parada costumelor de poveste.

Treasure Hunt - în cautarea dovleacului magic

 

Petrecerea de Halloween continuă cu apariţia celor patru vrăjitori celebri, Harry Potter, Merlin, Vrăjitorul din Oz şi Zâna Naşă din Frumoasa din Pădurea Adormită, care îi vor invita pe copii să pornească în căutarea dovlecilor magici. După, micuţii vor fi îndemnaţi să ia parte la concursuri de colorat, magie, dans sau strâmbături. Organizatorii au pregătit şi un concurs de cioplit dovleci, care va avea loc la ora 18:45. Cei mici pot câştiga premii de la bam boo, Gymboland, La Cucina, Grillandia, Best of şi La Naşu’ Conaşu.

Spectacole magice de muzică şi dans

 

CONTRAPUNCT, renumitul club de dans, muzică şi mişcare scenică, va aduce în faţă publicului un show magic care va uimi prin trucuri irezistibile. Distracţia este garantată prin personaje fantastice îndrăgite precum Vampiraşul, Ceaţa lui Măturoi sau Hai Vampir, Vampir. Acestora li se vor alătura şi alte trupe indrăgite de dans precum Bucuria Dansului, New Stars sau Vogue. În plus, copiii vor putea face şi fotografii cu vrăjitoarele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro