Vineri, 18 septembrie 2020 - 11:52:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cine caută dragostea pe internet


5 martie 2013

Potrivit unei statistici realizate de sentimente.ro, cel mai mare site de profil din România, cu peste 800 de mii de utilizatori înregistraţi, majoritatea celor care-şi caută sufletul-pereche pe internet sunt bărbaţi.

Vârsta dominantă este 25-34 de ani (42%), dar un segment important (28%) îl constituie şi bărbaţii cu vârste cuprinse între 35 şi 44 de ani. „Cei mai activi utilizatori au între 40 şi 44 de ani: trimit mesaje, comentează şi vizitează cele mai multe profile. Ei sunt, se pare, interesaţi mai ales de femei de aceeaşi vârstă, deoarece majoritatea mesajelor se îndreaptă către acest segment“,  spune Flori Dragomir, cea care a fondat site-ul sentimente.ro, alături Daniel Dragomir, în 2001.

Cele mai căutate femei au, în general, vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani. Ele primesc cele mai multe mesaje, inclusiv de la bărbaţi mai tineri. „Bărbaţii tineri caută femei mature, deoarece susţin că nu se regăsesc în relaţii cu femei de aceeaşi vârstă. În cazul acestor bărbaţi poate fi vorba despre maturitate precoce“, explică terapeutul Keren Rosner.

Românii nu-şi doresc neapărat să-şi găsească sufletul-pereche pe internet, cei mai mulţi dorind să flirteze sau să-şi găsească un partener (aproape 30%). Doar 4% din ei sunt interesaţi de căsătorie. Jumătate din românii care au cont pe un site de dating nu au fost niciodată căsătoriţi sau sunt divorţaţi, în timp ce aproape 3% au o relaţie oficializată, iar 11% au mărturisit că au copii. Majoritatea celor intervievaţi au venituri de până în 1.200 de euro, iar cei mai mulţi bani îi cheltuiesc pe haine sau pe ieşirile cu prietenii. De asemenea, peste o treime sunt absolvenţi de facultate, nefumători şi consumă alcool doar ocazional.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(213 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:


Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 15 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro