Joi, 28 martie 2024 - 2:52:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Concursul Miss France 2016


20 decembrie 2015

Un număr de 31 de concurente îşi vor disputa sâmbătă seară titlul de Miss France 2016 la teatrul Zenith din oraşul Lille. "Suntem într-un context teribil", a afirmat Sylvie Tellier, director general al societăţii Miss France. "Cele 31 de tinere dau un mesaj extrem de încurajator pentru noua generaţie care nu vrea să se încline şi să îi fie frică", a adăugat ea.

Preşedintele juriului Miss France, designerul Jean-Paul Gaultier, va fi asistat de cântăreţii Patrick Fiori şi Kendji Girac, cântăreaţa Anggun şi jucătorul de rugby Frederic Michalak. În desemnarea laureatelor şi a celorlalte două tinere de pe podium cuvântul final le va aparţine totuşi telespectatorilor, care vor vota telefonic şi prin SMS.

Spectacolul de desemnare a Miss France este de mulţi ani un succes al TF1: la gala precedentă au fost 8,6 milioane de telespectatori, adică o cotă de audienţă de 41%. Potrivit TF1, au fost date aproape 1,2 milioane de mesaje pe Twitter în timpul galei. Organizatorii celei din acest an anunţă că va fi "un show popular, dar elegant şi plin de strălucire".

În cadrul selecţiei, pretendentele la titlu sunt supuse unui test de cultură generală. Miss Nord-Pas-de-Calais, Iris Mittenaere, studentă la chirurgie dentară, a obţinut cea mai bună notă (17,5 din 20 de puncte). Câte ţări membre are Uniunea Europeană? Ce acorduri au pregătit independenţa Algeriei? sau Ce înseamnă "Fluctuat Nec Mergitur" s-au numărat printre întrebările puse în acest an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro